• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.01.2023

10:44

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! Zvezda dočekuje Monako, a Dobrić zna recept! Moraćemo da odgovorimo TUČOM! Ivanović: Imaju loših strana!

Starsportphoto

Crvena zvezda

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL! Zvezda dočekuje Monako, a Dobrić zna recept! Moraćemo da odgovorimo TUČOM! Ivanović: Imaju loših strana!

Podeli vest

Crvena zvezda od 19 časova dočekuje ekipu Monaka u utakmici 19. kola Evrolige

- Naša očekivanja su uvek takva da mislimo da možemo da dobijemo svaku utakmicu, pa i ovu, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović uoči duela protiv Monaka.

U prvom susretu u sezoni Monako je na domaćem terenu bio bolji rezultatom 85:77.

- Monako je ekipa čija pozicija na tabeli (deli prvo mesto sa Realom i Barselonom sa skorom 12-6) govori sama po sebi. Fizički izvanredni, imaju odlične individualce, najviše situacija 1 na 1, odlični šuteri, izvanredni u skoku. Imaju i oni loših strana, samo videćemo da li ćemo ih sutra naći- izjavio je Ivanović.

Foto: Starsportphoto©

 

Zvezda je trenutno u elitnom takmičenju na učinku 9-9, a prvotimac "crveno-belih" Ognjen Dobrić istakao je da je njegova ekipa navikla na ovakav ritam utakmica.

- Iza nas je teška utakmica sa Realom, ali sve snage okrećemo ka Monaku. Za jedan dan ne može mnogo toga da se uradi, ali želimo svakako da odigramo dobru utakmicu. Prvi meč u Monaku nije merilo, imamo drugačiji stav borićemo se 40 minuta i kada budemo padali i kada budu pogađali. Monako je izuzetna ekipa, sa razlogom su na vrhu tabele, igraju odlično, fizički moćni i to koriste na najbolji način. Moraćemo da odgovorimo „tučom“ žargonski rečeno i da uvedemo utakmicu u egal - zaključio je Dobrić.

 

Standings provided by Sofascore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija