• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2023

15:52

ZVEZDA PUNI BUDŽET! Na Marakanu stiže ZNAČAJAN IZNOS zbog transfera KARIJERE reprezentativca Srbije!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZVEZDA PUNI BUDŽET! Na Marakanu stiže ZNAČAJAN IZNOS zbog transfera KARIJERE reprezentativca Srbije!

Podeli vest

Šampion Superlige inkasiraće deset odsto od ukupnog transfera veziste Verone Ivana Ilića

Uprkos činjenici da nijedan igrač nije napustio Marakanu u januarskom prelaznom roku, Crvena zvezda će zaraditi propisno obeštećenje.

Preciznije, crveno-beli će inkasirati značajna finansijska sredstva, zbog dobrog ugovaranja transfera Ivana Ilića, kod koga su imali 10 odsto od profita kada ga Verona bude prodala.

To se i obistinilo, jer je član Serije A prihvatio ponudu od 15.000.000 evra od Olimpika iz Marselja, što je duplo više nego što je Verona platila Mančester Sitiju kada ga je otkupila za 7,5 miliona evropskih novčanica.

Klub iz grada "Romea i Julije" je profitirao 7,5 miliona evra, a iznos može da bude i veći u zavisnosti od klauzula i dodatnih bonusa, što znači da će se u kasu Crvene zvezde 1A sliti iznenadnih 750.000 evra, što nije mala cifra, pogotovo kada je uprava odlučila da se ekipa drži na okupu i ne prodaju najvažniji igrači.

Foto: Printscreen You Tube

Ivan Ilić

Što se tiče Ivana Ilića, on je sa samo 16 godina prodat Mančester Sitiju "u paketu" sa bratom Lukom Ilićem za 5,5 miliona evra. Potom su ga Građani slali na pozajmice u Zemun, NAK Bredu i Veronu, koja ga je kasnije i otkupila, a sada će ga prodati za duplo veći novac u klub sa Velodroma, kojem će se pridružiti od leta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

JA SAM BIO UBEĐEN DA JE 10% OD 15 MILIONA 1,5 MILIPNA A ONO ISPADE 750000. MATEMATIKA U FUDBALU JE ČUDO ZATO JE JUVENTUS NAGRABUSIO.

22cm

pre 1 godinu

Ovo kao da je Terza računao?! 10% od 15 miliona nije 750k

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija