• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

30.01.2023

13:57

IVANOVIĆI PRED DUPLO GOSTOVANJE ZVEZDE U ITALIJI: Nije to ISTI Virtus! Nikola: Ponoviti igru iz Pionira!

Starsportphoto

Crvena zvezda

IVANOVIĆI PRED DUPLO GOSTOVANJE ZVEZDE U ITALIJI: Nije to ISTI Virtus! Nikola: Ponoviti igru iz Pionira!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović rekao je da od svojih izabranika u predstojećem meču Evrolige protiv Virtusa očekuje da budu strpljiviji, ali i da igraju sa mnogo više energije

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su danas u Bolonju, gde ih u utorak (21.00) očekuje prvi od dve utakmice duplog kola Evrolige protiv Virtusa.

- Očekujem potpuno drugačiju utakmicu od one koju smo odigrali u Beogradu, jer tada za Virtus nisu igrača dvojica vrlo važnih igrača Teodosić i Šengelija. Ponavljam, očekujem od igrača da pokažu veće strpljenje koje nam je nedostajalo na prethodnim utakmicama koje smo igrali - rekao je Ivanović, prenosi klub.

Crveno-beli su trenutno 12. na tabeli Evrolige sa deset pobeda i 11 poraza, dok je tim iz Bolonje 14. sa skorom 9-12.

- Taj napredak u tom segmentu se video već u nedelju, ali moramo bolje i sa mnogo energije da igramo u toj utakmici - dodao je Duško Ivanović.

Foto: Starsportphoto

Nikola Ivanović

Meč 22. kola igra se u Bolonji, Zvezda je u prehtodnom kolu doživela minimalan poraz u evroligaškom večitom derbiju od Partizana.

- Imali smo neke tesne poraze u prethodnom periodu, ali nadam se da možemo da ponovimo igru koju smo prikazali protiv Virtusa u Pioniru. Idemo utakmicu po utakmicu. Ekipa smo koja ima poene u rukama, neke stvari o kojima moramo da povedemo računa u poslednje vreme je odbrana, neki detalji - istakao je košarkaš Zvezde Nikola Ivanović.

Posle te utakmice, srpski i regionalni šampion u četvrtak očekuje i duel protiv Olimpije u Milanu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija