• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

14:14

VILDOZA PRESREĆAN U ZVEZDI! Svima preporučujem igranje u Srbiji!

Starsportphoto

Crvena zvezda

VILDOZA PRESREĆAN U ZVEZDI! Svima preporučujem igranje u Srbiji!

Podeli vest

Crvena zvezda večeras od 20.30 igra svoju utakmicu 23. kola Evrolige protiv Olimpije iz Milana, a Luka Vildoza pričao je kako se oseća u crveno-belom dresu

Argentinski plejmejker Luka Vildoza tvrdi da je veoma srećan u Zvezdi, a osvrnuo se na derbi koji se igrao prošlog petka.

- Utakmice sa Partizanom su posebne. Osećaj je poseban, neverovatan. Pogledajte kako su ljudi patili, kako osećaju igru, vikali su, pevali… To je neverovatno. Svima preporučujem igranje za srpske timove, srećan sam što sam ovde - poručio je Vildoza.

Foto: Starsportphoto

 

Pričao je Argentinac i o radu sa Duškom Ivanovićem, sa kojim je sarađivao dok je nosio dres Baskonije.

- Mislim da moram da popravim kondiciju, jer sam u utorak igrao 27:10 minuta i bio sam vrlo umoran u nekim trenucima utakmice. Moram da nastavim da napredujem, ali osećam se vrlo dobro, pogotovo u napadu. Znam da moram da budem bolji u obrani, ali moram i da se nosim sa protivničkim ekipama koje me pritiskaju po celom terenu 40 minuta- zaključio je plej Crvene zvezde.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija