• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.02.2023

23:07 >> 00:16

IVANOVIĆ RAZOČARAN POSLE PORAZA! Problem nam je bila...

Starsportphoto

Crvena zvezda

IVANOVIĆ RAZOČARAN POSLE PORAZA! Problem nam je bila...

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u 23. kolu Evrolige od Olimpije u Milanu, a trener crveno-belih Duško Ivanović nije krio razočaranje

Kao i u Pioniru, Milano je slavio i u Mediolanumu rezultatom 74:68.

Na konferenciji za medije Zvezdin strateg je izjavio:

- Čestitam Olimpiji, igrali su bolje. Mislim da je naša treća deonica bila dobra. Na kraju smo imali šansu da dobijemo utakmicu, ali izgubili smo još jednom. Nismo igrali dobro u prvom delu, ali mislim da smo u trećoj četvrtini zaigrali bolje u odbrani, imali smo bolje ideje. Mislim da u prvih 20 minuta nismo imali strpljenja. Počeli smo dobro u prvih 5-7 minuta, ali u drugoj četvrtini igrali smo toliko pikenrola, driblinga i to nije način da napadneš ovu odbranu Milana - rekao je Ivanović posle meča.

Šampion ABA lige u očiglednom je padu forme, večerašnji poraz bio mu je četvrti uzastopni u Evroligi.

- Šta da radimo? Problem je što nemamo mnogo vremena da treniramo, već kroz utakmice moramo da poboljšamo formu. Moramo da imamo strpljena, ima još mnogo utakmica.

Dobio je Ivanović i jedno nezgodno pitanje vezano za Nemanju Nedovića, odnosno zašto ne igra. Verovatno u smislu da ne pruža dobre partije.

- Kako ne igra? - zapitao se Ivanović 

Jedna od svetlih tačaka uprkos porazu bio je Ben Bentil koji je odigrao najbolju utakmicu od Ivanovićevog dolaska na klupu crveno-belih.

- Večeras je igrao veoma dobro i u odbrani i u napadu. Na treningu dobro radi i iz tog razloga je igrao dobro.

Pohvalio je Ivanović i navijače koju su njegovom timu pružili ogromnu podršku i na ovom gostovanju.

- Šta da kažem za ovu fantastičnu publiku... Nije bitno gde igramo, svaki put imamo dobru podršku. Mislim da igrači bolje igraju kada imaju podršku - dodao je Duško Ivanović.

Foto: Starsportphoto

Etore Mesina

Njego kolega sa klupe Italijana Etore Mesina sumirao je utiske posle pobede:

- Odlučio sam da igram sa manje košarkaša, svesno sam preuzeo taj rizik. Ali, to je bilo zbog Zvezdine ekstremno ofanzivne postavke, sa trojicom igrača koji mogu da organizuju akcije, pa sam zato u finišu imao umoran tim. Moram više da verujem rezervistima. Inače to radim, ali moram na to da se vratim - istakao je Mesina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija