• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2023

12:33

KAMPACOOOO! Navijači u transu, Argentinac predvodi Zvezdu protiv Bajerna!

Starsportphoto

Crvena zvezda

KAMPACOOOO! Navijači u transu, Argentinac predvodi Zvezdu protiv Bajerna!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović pred utakmcu sa Bajernom (četvrtak, 19.00) izjavio je da je njegova ekipa pokazala do sada da može da pobedi svakoga.

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u sredu u Minhen gde ih u četvrtak očekuje meč 26.kola Evrolige sa ekipom Bajerna. Utakmica se igra u „Audi Domu“ sa početkom od 19 časova, a prema poslednjim najavama crveno-beli će imati ogromnu podršku u Minhenu na tribinama. U prvoj utakmici ove sezone Crvena zvezda je slavila u punoj dvorani „Aleksandar Nikolić“ 78:72.

Ekipa će trenirati u sredu u večernjim časovima u dvorani u kojoj će odigrati utakmicu u kojoj žele pobedu i u kojoj će biti jači za argentinskog plejmejkera Fakunda Kampaca koji će odigrati u četvrtak prvi meč u Evroligi.

- Bajern je borben tim, ima igrače koji su polivalentni. Napadaju niski post, igraju pik-end-rol- Igraju izuzetno brzo. Sada počinje devet finala za nas. Bićemo jači za Fakunda, imamo igrača više, ali u suštini sve je isto. Pokazali smo da možemo da pobedimo svakoga kada smo fokusirani i čvrsti u odbrani. Moramo da verujemo u ono što radimo i to je ono što nas čini dobrom ekipom - izjavio je Ivanović za klupski sajt.

Luka Mitrović je imao izuzetno naporan februar u kome je prvo osvojio novi trofej sa crveno-belima, a nakon toga pomogao i nacionalnom timu da obezbedi plasman na Mundobasket. Sledeći izazov – Bajern:

Foto: Starsportphoto

Duško Ivanović

- Bajern ume izuzetno čvrsto da odigra na domaćem terenu, što smo se uverili i mi prethodnih sezona, konkretno prošle kada smo u jednoj bitnoj utakmici izgledali veoma loše, nismo odgovorili na tu njihovu čvrstu igru. Čvrsta fizička igra sa naše strane, u oba pravca, kako bi došli u šansu da tražimo pobedu.

Evroliga je izuzetno izjednačena ove sezone, i zaista svako svakoga može da pobedi:

- Dokle god postoji ikakva matematička šansa da se nađemo u plej-ofu, a itekako postoji, mi ćemo se nadati tome i za to raditi. Daleko od toga da je bilo šta izgubljeno, da smo od bilo čega digli ruke. Imali smo nekih kikseva na domaćem terenu, zabeležili neke velike pobede na gostujućem, gde nije bilo realno očekivati bodove. Znamo koliko nam svaki naredni meč znači i idemo u Minhen sa samo jednim ciljem, a to je da pobedimo.

Foto: Starsportphoto

 

Ekipa se u petak vraća u Beograd, a već u subotu sledi putovanje u Zagreb na utakmicu ABA lige sa Cibonom koja je na programu u nedelju od 15.30 časova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija