• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.03.2023

22:41

HVALA PUBLICI KOJA NIJE DOŠLA U VELIKOM BROJU! Duško Ivanović: Borili smo se, TO JE NAJVAŽNIJE!

Starsportphoto

Crvena zvezda

HVALA PUBLICI KOJA NIJE DOŠLA U VELIKOM BROJU! Duško Ivanović: Borili smo se, TO JE NAJVAŽNIJE!

Podeli vest

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je večeras da je njegov tim odigrao dobar meč protiv Studentskog centra u 22. kolu regionalne ABA lige.

Crvena zvezda je ranije večeras slavila sa 90:70 i stigla do 18. trijumfa u regionalnom takmičenju.

- Odigrali smo dobru utakmicu protiv talentovane ekipe koja igra brzu i modernu košarku. Da nismo imali pad koncentracije i u pojedinim momentima želju da igramo za publiku užitak bi bio kompletan. Borili smo se, hteli ovu pobedu. Koristim ovu priliku da se zahvalim i našoj publici, koja nije došla u prevelikom broju, jer treba doći i kada ne ide - rekao je Ivanović, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

Trener košarkaša Studentskog centra Andrej Žakelj čestitao je Crvenoj zvezdi na pobedi.

- Dali smo naš maksimum u situaciju u kojoj se trenutno nalazimo. Borili smo se dok smo imali snage i koncentracije bez 3-4 igrača, mlađi su dobili priliku. Pristupom sam zadovoljan, imali smo pad u skoku, veliki je umor, ne treniramo 5 na 5 ali mi je važno da smo se borili - istakao je Žakelj. Crvena zvezda će u narednom kolu ABA lige gostovati ekipi Mornara u Baru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 1 godinu

sta ste nam sve priredili i oko 7 utakmica dobivenih izgubili niste zasluzili da vam iko dodje sram vas bilo olosi jedni d aneko spanuje nerve zarad debila uzas sramota

Boki

pre 1 godinu

Hvala Vama što ste nas i ove godine razočarali u Evroligu! Ne pamtim jači sastav Crvene Zvezde a rezultati.... Strašno.....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija