• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.03.2023

20:51

ZVEZDAŠI, MIRNO SPAVAJTE! Biser CRVENO-BELIH rame uz rame sa MBAPEOM, HALANDOM...

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

ZVEZDAŠI, MIRNO SPAVAJTE! Biser CRVENO-BELIH rame uz rame sa MBAPEOM, HALANDOM...

Podeli vest

Fudbaler Crvene zvezde Kosta Nedeljković igra sjajno u dresu Grafičara ovog proleća, a brojke pokazuju da bi u budućnosti mogao da nosi igru srpskog šampiona.

Godinama već Crvena zvezda, pa i srpski fudbal, kubure na poziciji desnog beka. Na Marakani su zimus morali da posegnu za inostranim rešenjem i iz Rivera na pozajmicu sa pravom otkupa dovedu Aleksa Viga. Ispostavilo se to kao odlično rešenje budući da Argentinac igra sjajno od dolaska u Ljutice Bogdana, ali se čini da bi Vigo, u slučaju da ostane među crveno-belima, od leta mogao da ima ozbiljnu konkurenciju. 

Crvena zvezda je zimus angažovala i Lazara Nikolića iz Javora koji je odradio dobre pripreme i nametnuo se Milošu Milojeviću. Bivši omladinski reprezentativac Srbije vreba svoju šansu uz desnu aut-liniju, a slična situacija je i sa Kostom Nedeljkovićem! 

Veliki talenat Crvene zvezde koji je zimus prekomandovan u Grafičar ovog proleća beleži nestvarne brojke u Prvoj ligi Srbije i pokazuje da bi u budućnosti mogao da bude dugoročno rešenje za crveno-bele, ali i reprezentaciju Srbije. 

Doskorašnji omladinac Zvezde je još na prvim seniorskim pripremama skrenuo pažnju na sebe, a tokom proleća potvrdio je svoj raskošan talenat. Pre svega zahvaljujući izuzetnim fizičkim predispozicijama budući da je na meču protiv Zlatibora razvio brzinu od 36,4 kolometara na čas što ga je stavilo rame uz rame sa Kilijanom Mbapeom, Ašrafom Hakimijem i Erlingom Halandom. 

- Nisam bio svestan u tom trenutku o kolikoj je brzini reč, a posle utakmice kada sam pročitao vest koju je većina domaćih medija objavila, prijatno sam se iznenadio - rekao je Kosta Nedeljković.

Foto: FK Crvena zvezda


 
Objasnio je biser Crvene zvezde da je za sve zaslužan veliki rad, ali je iskoristio priliku da pomene i dva trenera zadužena za fizičku spremu omladinaca. 

- Individualni rad mi je pomogao da napredujem u tom segmentu, pohvalio bih kondicione trenere - Miroslava Faboka i Slobodana Čikaru koji rade sa nama i koji su zaduženi za fizičku spremu igrača. Pored toga, trudim se i sam da dodatno napredujem - jasan je bio bek Crvene zvezde. 

Nedeljković je zimus dobio šansu da se takmiči u seniorskom fudbalu tako da će, u slučaju da dobije šansu u Crvenoj zvezdi, biti potrebno daleko manje vremena da se adaptira. 

- Kada sam prebačen u prvi tim Grafičara, shvatio sam da je zaista velika razlika između omladinskog i seniorskog fudbala i sve zavisi od toga kako se uklopite, a smatram da sam se na pravi način nametnuo Marku Neđiću i da doprinosim ekipi na pravi način. Što se ciljeva tiče, Grafičar vidim na vrhu tabele Prve lige Srbije, a sebe na kraju sezone vidim u Crvenoj zvezdi, učiniću sve da se to i desi u junu - zaključio je Kosta Nedeljković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija