• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.03.2023

18:02

ŠOKANTNA PROMENA! Bivši košarkaš Zvezde napravio TOTALNU TRANSFORMACIJU! Nije voleo da se KUPA, imao je dugu kosu i bradu, a sada... (FOTO)

Crvena zvezda

ŠOKANTNA PROMENA! Bivši košarkaš Zvezde napravio TOTALNU TRANSFORMACIJU! Nije voleo da se KUPA, imao je dugu kosu i bradu, a sada... (FOTO)

Podeli vest

Bivši košarkaš Crvene zvezde Adam Morison iznenadio je sve promenom imidža.

Mali broj igrača uspeo je da privoli navijače Crvene zvezde za tako kratko vreme kao što je to pošlo za rukom Adamu Morisonu. Amerikanac je na Malom Kalemegdanu proveo samo tri meseca pre nego što se vratio u NBA ligu, a ljubitelji košarke ga pamte po dugoj kosi i bradi. 

Ipak, Amerikanac, koji je dugo vremena bio u medijskom mraku, nedavno je komentarisao jednu utakmicu NCAA turnira i tom prilikom šokirao je javnost promenom imidža. NJegova slika brzo se proširila društvenim mrežama, a jedan od komentara dovoljno govori o čemu se radi. 

- Izgleda mlađe sada neko dok je igrao na koledžu pre 17 godina - glasi komentar jednog "tviteraša". 

 

 

Nakon što je otišao u penziju 2012. godine njegov bivši saigrač iz Vašingtona Džered Dadli podelio je priču o navikama Adama Morisona koje su zaprepastile javnost. 

- Sećate li se Adama Morisona? Nikada se nije kupao, žvakao je duvan koji je stalno pljuvao i nosio je tri majice tokom cele godine. To je momak koji je zarađivao mnogo novca u to vreme. Borio se sa dijabetesom, pisalo se o tome, o njegovim koledž utakmicama, mogli ste svuda da ga vidite i on je bez premca bio moj najgori i najodvratniji saigrači. Džerals Valas je jednom prilikom morao da ga natera da se istušira. Da, morao je da ga natera. Zamislite to. Zamislite da morate da terate odraslog muškarca da se istušira. Trebalo bi da ga je sram - rekao je tada Dadli. 

Morison je studira ona univerzitetu Gonzaga gde je postao legenda i najbolji strelac NCAA lige sa 28 poena u proseku. 2006. godine izabran je kao treći pik na draftu od strane Šarlota, a nakon tri meseca trejdovan je u Los Anđeles Lejkerse. Sa Jezerašima osvojio je dve titule u NBA ligi pre nego što je potpisao ugovor sa Vašingtonom koji je brzo raskinut posle čega je došao u Crvenu zvezdu. 

Karijeru je završio 2012. godine nakon kratkih epizoda u Bešiktašu i Portalndu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17