• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.06.2023

13:28

KRAJ! ZVEZDA GA PAPRENO PLATILA, PA PUSTILA ZA DŽABE! Mogu da zarade na "Marakani" u OVOM slučaju!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

KRAJ! ZVEZDA GA PAPRENO PLATILA, PA PUSTILA ZA DŽABE! Mogu da zarade na "Marakani" u OVOM slučaju!

Podeli vest

Velika očekivanja imali su u Crvenoj zvezdi od Nemanje Motike, koji se nije snašao na "Marakani", a crveno-beli su odlučili da ofanzivca puste u Olimpiju iz Ljubljane.

Zvezda je Motiku, kojeg je platila 2,5 miliona evra (po pisanju Transfermakta i nemačkih medija)  pustila bez obeštećenja, ali postoji dogovor sa klubom iz Ljubljane da u slučaju dalje prodaje klub iz Ljutice Bogdana zaradi novac.

Ipak, prema saznanjima Sportala, Motika će otići u Olimpiju iz Ljubljane i to u transferu koji će doneti dobar prihod šampionu Srbije. Po njihovim saznanjima Motika je došao u Zvezdu za 1.500.000 evra, a prodaja mladog igrača iz Olimpije u vrednosti do 1.500.000 evra ići će Crvenoj zvezdi. Dakle, ukoliko iz Ljubljane ode za bilo koju cifru do pomenute, sav novac ide na Marakanu.

Foto: Starsportphoto

 



Bonus za Zvezdu je taj, što ukoliko Olimpija proda Motiku za više od 1.500.000 evra, crveno-beli će inkasirati pomenutu svotu novca plus 20 posto od zarade slovenačkog kluba. Takođe, Zvezda bi dobila i 20 odsto od svakog iznosa koji bude eventualno veći od 1.500.000 evra.

Dakle, ukoliko bi ga Olimpija prodala za 2 miliona evra, Zvezda bi dobila 1,5 miliona evra + 20 odsto od 500.000 evra.

Početkom 2023. godine prosleđen je na Motika pozajmicu u Austriju Lustenau, gde je uspeo da oživi karijeru čime je zaslužio poziv Olimpije iz Ljubljane. Slovenački klub, prema pisanju "Ekipe" rešen je da dovede Nemanju Motiku i pruži mu šansu da u Evropi pokaže zbog čega je slovio za velikog talenta. Olimpija iz Ljubljane ove sezone je predvođena Albertom Rijerom došla do duple krune u Sloveniji, ali je španski stručnjak nedavno napustio Ljubljani. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

VRAĆA SE U ZVEZDU PO TREĆI PUT?! Baraku se dopada, on nema ništa protiv!
Crvena zvezda

VRAĆA SE U ZVEZDU PO TREĆI PUT?! Baraku se dopada, on nema ništa protiv!

Trener Crvene zvezde Barak Bahar od prvog dana na novom poslu počeo je da zavodi red. Posle Milana Borjana, kojem je novi trener Barak Bahar telefonom saopštio da ga ne vidi kao prvog golmana, na tapetu se našlo još nekoliko prvotimaca Crvene zvezde, a kao jedno od pojačanja spominje se nekadašnji igrač crveno-belih Miloš Degenek.

02.06.2023

08:44

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija