• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2023

09:12

OGLASIO SE ČOVIĆ: Žele da izgubimo formu i da se UGOJIMO! Ne može to da prođe ni DRŽAVNOM PROJEKTU...

Starsportphoto

Crvena zvezda

OGLASIO SE ČOVIĆ: Žele da izgubimo formu i da se UGOJIMO! Ne može to da prođe ni DRŽAVNOM PROJEKTU...

Podeli vest

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda, Nebojša Čović, progovorio je o preklapanju finala ABA lige i KLS.

Kao bomba je u subotu odjeknula vest da su predstavnici regionalnog takmičenja odlučili da finalna serija ABA lige bude na programu od 12. do 22. juna, što bi značilo da će Zvezda igrati dva finala istovremeno.

Iz tabora crveno-belih su se još ranije oglasili i istakli da neće igrati finale ABA lige pre onog u domaćem šampionatu, što je navelo mnoge da pomisle kako će Zvezda predati titulu bez borbe. Oglasili su se iz KLS odakle su istakli da je takvom odlukom drugog takmičenja pokazano "nepoštovanje prema srpskoj košarci", dok je sdirektor ABA lige Milija Vojinović istakao da je spreman na kompromis povodom termina.

Foto: Starsportphoto

 

Nakon svega oglasio i predsednik Zvezde Nebojša Čović, koji je istakao da će Zvezda igrati u oba finala, ali pod ranije objavljenim uslovima.

- Zvezda će igrati u terminima koje je predvidela srpska liga, a nakon toga će igrati ABA ligu. Ta zamka koju su pokušali da naprave, da Zvezda ne igra 30 dana, pa onda da igra, o tome ćemo pričati u narednim danima. To je da izgubimo formu, da se relaksiramo, da ne kažem i ugojimo. A to ne može da prođe čak ni, eto, na državnom projektu. A vi razmislite ko je državni projekat - rekao je Čović u gostovanju na TV Prva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
teodor

pre 10 meseci

Sta vam je prece, birajte!? Coki je prvo sredio sa KSS da bi Partizana doveo u situaciju da se kako sam kaze "goje" i izgube formu. Ne zeli Partizan titulu bez igre, to je Cokijem manir i strategija, a kad god budu igrali ubedjen sam da ce napraviti neko sranje ukoliko budu gubili. Oni jednostavno ne mogu bez konflikta, oni zive i opstaju na tome, na tome i osvajanje trofeja su uspostavili i drze to. Shvataju da je tome dosao kraj,pa evo sada pribegavaju raznoraznim sranjma, prvi su izasli sa saopstenjem da ce da igraju prvo SLS,potom njegova gerila tamo to objavljuje, ali nije ni ABA naivna, zna ona dobro da je ona vlasnik prioritetne zlatne kartice...! Pa izvolite, mozete da birate, KKP ce vas sigurno cekati pred punim tribnama Arene! Nije Aba kriva sto je Partizan prosao u T8, ovo je jedini moguci plan odigraanja pleofa ABA-e. Da je Covke ostvario san i usao u T8, on bi sigurno prvo igrao Aba plejof! Takav je Coki,zlo od coveka.

Mrgud

pre 10 meseci

Čović je zlo neviđeno. Reč ne izusti da ne zapodene svađu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija