• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.06.2023

11:19

IZRAELCI OTKRIVAJU ZAŠTO JE BAHAR PRECRTAO BORJANA: Baraka baš briga za zvezde u timu, on je najveći autoritet

Starsportphoto

Crvena zvezda

IZRAELCI OTKRIVAJU ZAŠTO JE BAHAR PRECRTAO BORJANA: Baraka baš briga za zvezde u timu, on je najveći autoritet

Podeli vest

Najveća snaga trenera Crvene zvezde Baraka Bahara je što zna da upravlja ljudima, kaže nekadašnji fudbaler Ber Ševe Ben Biton.

Samo što je došao u Crvenu zvezdu, Barak Bahar je već izazvao zemljotres. Izraelski trener došao je u Beograd, potpisao ugovor sa crveno-belima, predstavio se javnosti i vratio se kući. Zatim je iz Izraela telefonom kontaktirao fudbalere sa "Marakane" i govorio im šta od koga očekuje, šta kome zamera i tako dalje. Najveći udarac doživeo je kapiten Milan Borjan, kojem je rekao da mu nećče biti prvi golman.

Foto: Starsportphoto

Odluka je izazvala mnogo reakcija i svakog je iznenadila Barakova drskost da telefonom saopštava tako važnu odluku. Ipak, čini se da je čvrsta ruka ono što je Baraku donosilo uspeh i tako i planira da nastavi. igrač koji je sarađivao sa Baharom u Ber Ševi, Ben Biton, kaže da trener odlično zna da upravlja ljudima.

- Svako ko je ikada sarađivao sa Baharom, reći će vam da je ono što se kod njega ističe njegova upravljačka snaga. On zna da upravlja timom, delegira ovlašćenja, daje osećaj svima sa kojima sarađuje da su ravnopravni sa njim, više vredni - rekao je Biton.

Foto: EPAIMAGES

Ben Biton

U Zvezdinoj svlačionici mnogo je igrača sa visokim primanjima, koji su tu godinama, imaju ime i status i na ovim prostorima su zvezde. Sve zajedno - Baraka ne interesuje.

- Zna i da upravlja svlačionicom u kojoj ima mnogo zvezda. Ljudi misle da nije teško uspeti u jakom timu, ali tamo gde ima mnogo zvezda, ima mnogo i ega i važno je upravljati tim ljudima. Izvan svega toga, Bahar razume fudbal, taktičar je, hrabar. Ima sve fudbalske kvalitete, ali glavna stvar je što zna da upravlja ljudima - zaključio je Biton.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija