• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2023

13:15

NAPADAČ IDE IZ ZVEZDE! Ponuda od 1,5 miliona evra je na stolu!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NAPADAČ IDE IZ ZVEZDE! Ponuda od 1,5 miliona evra je na stolu!

Podeli vest

Sve veće su šanse da Aleksandar Pešić (31) ode sa "Marakane" ovog leta.

Glavni kandidat za dovođenje fudbalera Crvene zvezde je Ferencvaroš. Nije tajna da mađarski šampion već dugo želi Pešića, a ponuda teška 1,5 miliona evra je na stolu čelnika crveno-belih.

Iako su postojale najave da rođeni Nišlija ne želi da ide iz Beograda, izgleda da se situacija sada promenila.

"Ponuda Ferencvaroša, koja bi donela profit Crvenoj zvezdi od 1,5 miliona evra, i dalje je na stolu. Nećkao se Pešić zbog porodičnih razloga, ali ne bi bilo iznenađenje da napusti "Marakanu" i pre zvanične prozivke zakazane za 19. jun. Kako se može čuti od ljudi bliskih srpskom prvaku, Aleksandar ima još jednu ponudu. I sada je sve na njemu", prenosi portal "Mocartsport".

Foto: Starsportphoto

 

Novi trener crveno-belih Barak Bahar ima pozitivno mišljenje o iskusnom centarforu još iz vremena kada je igrao za Makabi iz Tel Aviva.

Međutim, u Ljutice Bogdana imaju u planu da ovog leta angažuju još dvojicu napadača, pa bi i to moglo da ubrza Pešićev odlazak. On je minule sezone na 40 utakmica dao 16 golova, uz deset asistencija.

"Dugo je Zvezdin prvi pik bio Žan Filipe Kraso iz Sent Etjena, pokušava se i dalje sa pozajmicom Matea Kasijere iz Zenita, ali je trenutni fokus na Emanuelu Late Lateu. Atalantin đak, koji je sezonu proveo u švajcarskom Sent Galenu, podigao je tržišnu vrednost golovima u finišu sezone. Klub iz Bergama veruje da će za njega dobiti ozbiljno obeštećenje, a srpski prvak je spreman da izdvoji dva miliona evra", navodi "Mocartsport".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija