• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.08.2016

21:48

(FOTO) "DELIJE", NAJEŽIĆETE SE! Pogledajte kako izgleda renovirani tunel na "Marakani"!

Crvena zvezda

(FOTO) "DELIJE", NAJEŽIĆETE SE! Pogledajte kako izgleda renovirani tunel na "Marakani"!

Podeli vest

Crveno-beli su morali da ispune zahteve UEFA i srede tunel kroz koji fudbaleri prolaze da bi izašli na teren. Na "Marakani" su to i uradili, i pogledajte kako sada izgleda ovaj tunel

Tunel je bio jedna od stvari koju su u Zvezdi morali da reše po hitnom postupku, što su i uradili. Fudbaleri Zvezde i Ludogoreca će u utorak uveče proći kroz "našminkan" tunel, koji sada izgleda mnogo lepše, a i mnogi navijači Zvezde će se sigurno naježiti kada vide šta je naslikano na zidovima.

Grafite je zamenio mural na kojem se nalaze fudbaleri iz slavne generacije koja je 1991. godine u Bariju osvojila Kup šampiona.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
raso

pre 7 godina

zato jos nema povecanja plata dok se rupa farba a u sredu ce biti dzabe ste krecili

ZELJKO

pre 7 godina

DECO EVO VAM DVESTA KINTI DA TRCITE PO GRADU I VICETE"PARTIZAN DAO GOL"-iz penala

mile

pre 7 godina

Zasto ce se najeziti? Oni su ga verovatno i onako lepo oslikali.\n

SIMA KOSMOS

pre 7 godina

Bratkovci nema čega da se naježe i čega da se plaše. Plašite mečku s rešeto. Srbija kao geografski pojam kao što je Zanzibar ima čega da se plači i stidi pred tekovinama civilizacije, a to j e šta se krije u temeljima ovog svetskog čuda neviđenog, u temeljim astubova srBstva.Šta je vojvoda penezić ostavio u amanet nerođenoj deci. STVARNO DA SE NAJEŽIŠ.

Dragana

pre 7 godina

Napred Zvezda leee.....napred Zvezda leeee..napred Zvezda le...☺

Danijela

pre 7 godina

E sad kad su videli da nije tesko uzeti kofu farbe i okreciti tunel koji je zaudarao na mokracu i podsecao na ratiste, mogli bi sve to isto da urade I u drugim prostorijama u kojima deca treniraju druge sportove, jer nije fudbal jedini sport na svetu koji se igra na Marakani. Voda i krec danas kostaju najmanje u odnosu na ugovore koji se potpisuju sa fudbalerima. Predlazem novinarima da zavire u druge prostorije koje deca koriste pa da mozda sledeci put vidimo da su i oni renovirani ili bar pristojno cisti. Zao mi je ljudi koji rade na odrzavanju, nisu oni krivi, trude se najvise sto mogu, ali nece oni da kupe farbu, sapun, prasak, kofe i krpe, mozda i koju gumenu rukavicu. To treba da urade oni koji najvise koristi imaju od tog kluba, voze skupe automobile i letuju sa stilom, dok im Marakana truli pred ocima u smecu koje se ako nista drugo moze pocistiti. Za to nam bar nije potrebna neka velika suma novca, samo dobra volja i trud koji ce se videti istog trenutka, sigurna sam u to.

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija