• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.09.2018

14:06

UEFA CELU NOĆ TRAŽILA ZVEZDINE PROPUSTE! Evo šta je bio najveći problem!

Crvena zvezda

UEFA CELU NOĆ TRAŽILA ZVEZDINE PROPUSTE! Evo šta je bio najveći problem!

Podeli vest

Direktor stadiona "Rajko Mitić" Miodrag Ćorović izjavio je da je Evropska fudbalska unija (UEFA) posle utakmice sa Napolijem (0:0) imala malo primedbi i da će nedostaci biti otklonjeni do sledeće utakmice Crvene zvezde

 

Do rane zore je vršena analiza UEFA iz aspekta šta smo morali da uradimo, a šta nismo. Bilo je veoma malo primedbi, što ćemo sigurno otkloniti do sledeće utakmice - rekao je Ćorović za TV Prva.

Crvena zvezda je u utorak uveče dočekala Napoli u Ligi šampiona, utakmica je završena nerešeno bez golova. Ćorović je naveo da je najveći problem parking.


- Parking mesta je nemoguće napraviti. Napravili smo parkinge za ove dve nedelje iza istočne tribine koji su vrlo komforni. Važno je da uprava ima pravu viziju i ona to dokazuje svakodnevno - kazao je Ćorović.

Po njegovim rečima, spisak zahteva UEFA je bio veoma dug.

- Predstavnici UEFA su bili iznenadjeni brzinom i kvalitetom toga što smo uradili jer to ipak ostaje za nove generacije - rekao je Ćorović.

Crvena zvezda će narednu utakmicu kao domaćin u Ligi šampiona igrati 6. novembra, kada će joj protivnik na stadionu "Rajko Mitić" biti Liverpul, u četvrtom kolu Grupe C.

MILOJEVIĆ SLIKOVIT POSLE NAPOLIJA: Kad vidite rođaka posle 26 godina imate knedlu u grlu, a ne...

(VIDEO/FOTO) "MARAKANA" CELA CRVENO-BELA! Spektakularna koreografija "delija" da debiju u Ligi šampiona!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija