• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2023

17:55

Šokantno priznanje nesuđenog pojačanja Zvezde: Odbio sam ih, jer sam znao da će ispasti iz Lige šampiona!

Printscreen You Tube

Crvena zvezda

Šokantno priznanje nesuđenog pojačanja Zvezde: Odbio sam ih, jer sam znao da će ispasti iz Lige šampiona!

Podeli vest

Nije marokanski fudbaler letos želeo u Beograd.

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su šanse da igraju narednog proleća u takmičenjima pod okriljem UEFA, pošto su u utorak poraženi od Jang bojsa 2:0 u 5. kolu Lige šampiona. Ostaje im meč protiv Mančester sitija na "Marakani", ali taj duel neće imati takmičarski značaj.

Mnogi smatraju da je Zvezda u Ligi šampiona platila ceh lošoj selekciji igrača u letnjem prelaznom roku, a jedan od onih koji je mogao da bude deo tima crveno-belih je i marokanski vezista Benžamin Bušuari (22). Reč je o igraču defanzivnih karakteristika, koji igra za francuskog drugoligaša Sent Etjen i koji je imao ponudu šampiona Srbije u finišu prelaznog roka.

 

 

Kako sam kaže u izjavi za francuske medije, još tada je predvideo da Zvezda neće uraditi ništa u Ligi šampiona, zbog čega je i odbio ponudu da se preseli na "Marakanu".

Smatrao sam nije bilo vredno zameniti Sent Etjen odlaskom tamo. I da je veća plata, Liga šampiona, dobra grupa, pošto je Krasov tim (Crvena zvezda, prim.aut) igrao sa Sitijem i Lajpcigom... Nije vredno. Razmišljao sam da bi odlazak tamo značio da ću odigrati šest mečeva u Ligi šampiona i verovatno ispasti. Pored toga, život tamo me nije interesovao, nije mi se išlo. Ukoliko obezbedite plasman u viši rang sa Sent Etjenom već imate sve, navijače, stadion, sredinu koju poznajete. Kada već imate sve ovde, zašto biste rizikovali da odete negde drugde? - kaže Bušuari, a njegovu izjavu prenosi "Mocart sport".

Bušuari i sadašnji napadač Zvezde Žan-Filip Kraso igrali su zajedno u Sent Etjenu i očigledno da je ofanzivac crveno-belih bio veza za ovaj transfer. Ipak, do dogovora nije došlo, a Zvezda je u smiraju letnjeg prelaznog roka za pet miliona evra angažovala Im Bom Hvanga, koji je jedan od retkih igrača koji su opravdali očekivanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Zvezda 2 gola platila četiri miliona evra!
Crvena zvezda

Zvezda 2 gola platila četiri miliona evra!

Fudbaleri Crvene zvezde opet su razočarali navijače, porazom od Jang bojsa u Bernu (2:0) stavljena je tačka na ovogodišnje učešće u Evropi, iako je ostao meč u Beogradi sa Mančester sitijem (13. decembra).

30.11.2023

09:10

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija