• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

28.10.2024

17:03

Petrušev igra protiv Žalgirisa! Velike vesti za Zvezdu pred meč u Evroligi!

Starsportphoto

Crvena zvezda

Petrušev igra protiv Žalgirisa! Velike vesti za Zvezdu pred meč u Evroligi!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde, predvođeni trenerom Janisom Sferopulosom, u sredu od 19 časova suočiće se sa Žalgirisom u Kaunasu, u okviru šestog kola Evrolige, a svoj debi će imati i Filip Petrušev.

Ekipa sa Malog Kalemegdana dolazi pojačana povratkom Filipa Petruševa, čiji je povratak u tim potvrdio i klub.

Petrušev, koji će putovati sa ekipom u Litvaniju, prošao je neophodne pripreme sa novim saigračima i spreman je da pruži podršku crveno-belima na evropskoj sceni.

Foto: Starsportphoto©

Filip Petrušev

Povratak ovog talentovanog centra na Mali Kalemegdan dugo su iščekivali navijači Zvezde, s obzirom na to da je transfer bio u pregovorima mesecima.

Podsetimo, Petrušev je za Crvenu zvezdu igrao u sezoni 2022/23, nakon čega je karijeru nastavio u NBA ligi. Sada je spreman da u dresu srpskog šampiona ponovo zablista u Evroligi, što dodatno podiže ambicije Zvezde u prestižnom takmičenju.

Petrušev je nedavno stigao iz Olimpijakosa, a poslednje informacije iz Grčke govore da neće moći da igrat protiv grčkog velikana, koji ga je pozajmio srpskom klubu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set