• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.J.

28.10.2024

18:11

Zvezda se oglasila zbog selidbe u "Pionir"! Važne informacije za vlasnike sezonskih karata!

Informer

Crvena zvezda

Zvezda se oglasila zbog selidbe u "Pionir"! Važne informacije za vlasnike sezonskih karata!

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je navijače da će zbog zauzetosti Beogradske arene predstojeće evroligaške utakmice sa Panatinaikosom (1. novembra), Albom (7. novembra) i Cedevita Olimpijom (4. novembra) igrati u hali "Pionir".

Zbog ograničenog kapaciteta "Pionira", klub je uputio specijalnu poruku vlasnicima sezonskih karata. Inače, do ove situacije došlo je zbog iznenadne organizacije Beograd opena, na kojem će ljubitelji tenisa moći da kupe karte već po ceni od 150 dinara.

Za navijače koji poseduju sezonske karte, klub je kreirao online platformu za prijavu dolaska na meč protiv Panatinaikosa.

Klub će zbog toga organizovati specijalno za ovu priliku online nalog (platformu) na kojoj će svi vlasnici sezonskih karata moći da se prijave, izjasne i evidentiraju da li dolaze na utakmicu protiv Panatinaikosa.Svima koji iz nekog razloga neće biti u mogućnosti da dođu u petak u Halu Aleksandar Nikolić, sezonske karte će biti privremeno 'ugašene' za tu utakmicu – kako bi svi ostali imali makar i najmanji komfor za meč koji nas očekuje! - piše u prvom delu saopštenja, ali se isti nastavlja:

Foto: Starsportphoto

Nemanja Nedović i "delije"

- Iskreno žalimo zbog situacije u kojoj smo se našli, na koju kao klub nismo mogli da utičemo. Zbog svega navedenog – neće biti prodaje dnevnih karata za utakmicu u petak! Klub će se oglasiti još jednim saopštenjem oko svih detalja i instrukcija oko ulaska u dvoranu u petak, ali i oko detalja, prijave i evidentiranja svih onih koji neće doći u petak u dvoranu - saopštila je Zvezda.

Klub izražava žaljenje zbog trenutne situacije na koju nije mogao da utiče i napominje da neće biti prodaje dnevnih karata za meč protiv Panatinaikosa.

Detalji oko ulaska u dvoranu, kao i uputstva za prijavu vlasnika sezonskih karata koji neće prisustvovati, biće objavljeni u dodatnom saopštenju Crvene zvezde.

"Delije" će na ovim mečevima imati prilike da gledaju i povratnika u crveno-beli dres, Filipa Petruševa koji će već protiv Kaunasa zaigrati za Zvezdu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Politika

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Društvo

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set