• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

17.06.2024

05:42

Ovo nikad nisam čuo, pravi kapiten! Bogdanović skinuo kapu Tadiću!

EPAIMAGES

EURO 2024

Ovo nikad nisam čuo, pravi kapiten! Bogdanović skinuo kapu Tadiću!

Podeli vest

Rade Bogdanović, bivši fudbaler, danas stručni konsultant, oduševljen je izjavom kapitena Dušana Tadića posle utakmice sa Englezima (1:0) na startu Evropskog prvenstva, kada je otvoreno rekao da je morao da igra od prvog minuta utakmice.

Fudbalska reprezentacija Srbije je poražena od Engleske sa 1:0, a Tadić je priliku dobio tek u 61. minutu. Posle utakmice rekao je da mu je teško zbog poraza, ali i da je morao da igra na ovom meču. Rade Bogdanović smatra da je njegova izjava prava kapitenska.

Pravi kapiten, pravi! Bilo mi je teško, ali sam kapiten, ušao sam daću dve od sebe... Na ovakve može čovek da se pouzda. Direktno u lice, bilo mi je teško. Posle ovih reči imamo ozbiljne šanse da pređemo u drugi krug. Ovo nisam čuo od srpskih fudbalera, ovako direktno i pošteno. Na ovakve možeš da se pouzdaš u životu, svaka mu čast - poručio je oduševljeno Bogdanović.

Foto: Informer/Peđa Milosavljević

Fudbaleri Srbije posle poraza od Engleske

 

Podsećamo, Tadić je teško podneo činjenicu da utakmicu sa Englezima nije počeo od prvog minuta.

Teško, iskreno teško. Pričao sam sa misterom naravno, imamo dobru komunikaciju. Ali teško sam to prihvatio jer se igra protiv Engleske. Kapiten sam, lider sam. Mislim da sam najbolji igrač ovog tima bez lažne skromnosti. Naravno da mislim da sam trebao da počnem. Poštujem odluku selektora. Mogao bih mnogo više da uradim da sam igrao 90 minuta. Ako on želi da Dušan Tadić igra 30 minuta, ja ću da igram. Ja bih naravno voleo da igram 90, ali poštujem odluku. Naravno da želiš da budeš deo kolektiva i uradiš sve. Idemo dalje, da prođemo dalje to je najbitnije. Imamo veliko zajedništvo i učinićemo sve za to - rekao je Tadić za RTS posle utakmice.

 

Bonus video

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija