• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

23.06.2024

11:45

Vagsice zarađuju milione! Papreno sve naplaćuju, na listi i jedna Srpkinja, Georgina ne zna šta će s parama

profimedia/Shutterstock

Fudbal

Vagsice zarađuju milione! Papreno sve naplaćuju, na listi i jedna Srpkinja, Georgina ne zna šta će s parama

Podeli vest

Najbolji evropski fudbaleri zarađuju milione, ali ne prolaze loše ni njihove lepše polovine.

Milionske ugovore igrači dobijaju zahvaljujući svom talentu, a popularne vagsice, 
žargonski izraz u Engelskoj za žene fudbalera, mlate pare zahvaljujući pratiocima na društvenim mrežama, ali i karijerama modela, neke su rijaliti zvezde, čak i arhitekte i treneri konja. 

Britanski tabloid "San" napravio je listu na kojoj su supruge i devojke fudbalera koji igraju na Evropskom prvenstvu, a koje najviše zarađuju. Na njoj je i supruga golmana Čelsija i reprezentacije Srbije - Dijana Petrović. 

Dijana Petrović - 260 evra po obavi 

Supruga Đorđa Petrovića, golmana naše reprezentacije i Čelsija, bila je mis Srbije 2021. godine, a poseduje svoju modnu marku. Engleski mediji pišu da su ona i Đorđe među najzgodnijih mladih parova na Ostrvu, postali su poznati kao "Poš i Beks", nadimci Vitkorije i Dejvida Bekama.  Nedavno su postali roditelji, a kako procenjuju Englezi Dijana može da zaradi po objavi na Instagramu oko 260 evra.

 

 

 

Međutim, ubedljivo prvo mesto drži Georgina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda, reprezentativca Portugala. 

Georgina Rodrigez - 177,450 evra po objavi

Georgina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda, je bez konkurencije što se zarade tiče. Ima 60 miliona fanova na Instagramu, a po objavi može da zaradi i 177,000 evra. Logično, jer je zaštitno lice giganata poput Prade, Gučija, Šanela... Na Instagramu objavljuje fotografije iz privatnog života sa Ronaldom i decom, sa odmora, iz luksuznih hotela...

Foto: profimedia

Georgina Rodrigez

 

Ana Levandovski - 165,620 evra

Supruga poljskog napadača Roberta Levandovskog Ana je osvajala medalje na Svetskom i Evropskom prvenstvu u karateu pre nego što je izgradila fitnes imperiju vrednu nekoliko miliona evra. Ana ima 35 godina, a u Poljskoj je među najbogatijim ženama. Procenjuje se da Ana i Robert poseduju bogatstvo u vrednosti od 118 miliona evra. Po objavi na Instagramu može da zaradi oko 165,000 evra, a ima 5,6 miliona pratilaca. 

 

 

Dani Dajer - 9,400 evra

Dani Dajer je devojka Džeroda Bouena, a procenjuje se da trenutno njeno bogatstvo vredi oko 4,7 miliona evra. Ona je među najpopularnijim zvezdama rijalitija "Ostrvo ljubavi". Ćerka poznatog engleskog glumca Denija Dajera udala se za  Bouena 2021. godine. Fanovi je obožavaju zbog humora i skromnosti, a procjenjuje se da po objavi na Instagramu može da zaradi skoro 10.000 evra. 

 

Foto: Instagram

Dani Dajer

 

Alis Kampelo Morata - 9,463 evra po objavi

Supruga kapetana Španije Alvara Morate, Alis Kampelo Morata, je velika zvezda, koja po objavio na društvebim mrežama može da zaradi 9,463 evra. Ona je model, ali i ima vlastitu modnu marku.

 

 

Foto: Instagram

Alis

 

 

Zoe Kristofoli  - 3,193 evra po obavi

Zoe Kristofoli je devojka francuske zvezde Tea Ernandeza. Obožava tetovaže, koje navodno prekrivaju 60 odsto njenog tela. Naravno, suvlasbica je salona za tetoviranje u Torinu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZOE (@zoe_cristofoli)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZOE (@zoe_cristofoli)

 

Rose Bertram - 2,838 evra 

Belgijska manekenka i influenserka  Ros Bertram je u vezi sa kapetenom Francuske Kilijanom Mbapeom. Zanosna plavuša potpisala je ugovor za agenciju za modele sa samo 13 godina, a pojavila se na naslovnoj strani najprestižnijeg modnog časopisa Voga. S više od milion fanova na Instagramu može po objavi da prihoduje 2,828 evra. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rose Bertram (@rose_bertram)

 

Sara Gundogan - 3.550 evra

Manekenka i TV voditeljka je supruga kapetana Nemačke Ilkaja Gundogana. Karijeru je stavila u drugi plan nakon što se udala 2021, ali želi ponovo da se vrati na male ekrane. Sara s Gundoganom ima jednogodišnjeg sina. Zahvaljujući svojoj TV karijeri, procenjuje se da zaradi oko 3,500 evra po objavi na Instagramu.

Ajris Lou - 3,300 evra

Ajris Lou je devojka Trenta Aleksander-Arnold, a zajedno su viđeni u Monaku. Navikla je da uvek bude u centru pažnje, čuveni britanski glumac Džud Lou i glumica Sejdi Frost su joj roditelji, ali i kao model najprestižnijih svetskih brendova. Može da zaradi po objavi na mrežama oko 3,300 evra.

Foto: Instagram

Ajris Lou

 

Vlada Zinčenko - 3,000 evra

Vlada Zinčenko je bila sportska novinarka u Ukrajini kada je upoznala Ukrajinca Oleksandra Zinčenka. On je inače priznao da ju je zaprosio u četiri sata ujutru u  njihovoj kući dok je bio u boksericama, a par se venčao 2020. godine, imaju dvoje dece. 

 

 

 

 

 

 

Dani ter Štegen - 2,600  evra

Dani ter Štegen je supruga nemačkog golmana Mark-Andre ter Štegena. Ima pamet i lepotu, postala je arhitekta i vrlo uticajna na društvenim mrežama. Par, koji živi u Barseloni, ima dvoje male dece, a Dani je izuzetni zaposlena žena jer radi kao arhitekta.

 

 

Lisa Miler - 950  evra

Lisa Miler je supruga nemačkog napadača Tomasa Milera. U vezi su od 2007. a venčali su se dve godine kasnije. Tomas briljira u Bajernu, a Lisina strast prema konjima dovela ju je do toga da se bavi dresurom jahača i trener konja. Može da zaradi oko 950 evra po objavi na Instagramu.

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)
Live TV

Ovo su bile dve najveće ljubavi Radmile Živković! Prijatelji i kolege otkrili detalje života legendarne glumice! (VIDEO)

Glumica Radmila Živković preminula je danas u 72. godini života. Ostavila je brojne uloge u kultnim filmovima i serijama. U specijalnoj emisiji Informer TV glumac Irvan Mensur, sin Velimira Bate Živojinovića, Miljko Živojinović, Ivana Vujić, bivša direktorka Narodnog pozorišta i Molina Udovički Fotez, umetnički direktor drame Narodnog pozorišta.

20.09.2024

21:01

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)
Live TV

Istinska moć Mosada je nesaglediva! Mitovi o obaveštajnoj službi Izraela uteruju strah u kosti celom stanovništvu! (VIDEO)

Mosadu je cilj da utera strah u kosti stanovništvu. Trenutno se pola Bliskog istoka ustručava da uključi mobilni telefon, pa čak i kućne uređaje. U narednih mesec dana treba da se održi nešto što je nazvano "Poslednji test za čovečanstvo" gde će se utvrditi da li je već sada veštačka inteligencija pamentija od ljudi. Rezultate istraživanja nećemo saznati. Na ove teme u emisiji "Otvoreni studio" govorili su ekonomista Bojan Dimitrijević, Dževad Galijašević, stručnjak za bezbednost i istoričar Goran Šarić.

20.09.2024

20:18

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu
Srbija

Miljenica publike prve sezone Masteršefa otkriva za Informer zašto nikada više ne bi učestvovala u takmičenju i šta neće biti na meniju u njenom restoranu

Ljubitelji kulinarstva u Srbiji sigurno znaju ko je Anamaria Babičković. Za one koji nisu pratili prvu sezonu tv serijala Masteršef, takmičenje kuvara amatera pred kamerama i pod budnim okom profesionalnog žirija, ova mlada Subotičanka osvojila je drugo mesto. Ali ceo rodni grad, a moguće i veći deo Srbije, smatra je pobednicom!

20.09.2024

18:18