• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.05.2015

17:45

DORTMUND BEZ LIGE ŠAMPIONA Agonija Bajerna, malo gol Kačara

Fudbal

DORTMUND BEZ LIGE ŠAMPIONA Agonija Bajerna, malo gol Kačara

Podeli vest

Volfsburg koji je u derbiju kola savladao dortmundsku Borusiju 2:1, pa će u kvalifikacije za Ligu šampiona Bajer Leverkuzen

Borusija iz Menhengladbaha pobedom u Bremenu od 2:0 osigurala plasman u Ligu šampiona. Agonija Bajern aje nastavljena. Šampion je je poražen u Frajburgu 2:1,što mu je treći kiks u nizu u domaćem šampionatu. 

Volfsburg koji je u derbiju kola savladao dortmundsku Borusiju. U kvalifikacije za Ligu šampiona će Bajer Leverkuzen koji je bio bolji od Hofenhajma 2:0.

Iz lige je posle poraza od Šalkea sasvim izvesno ispao Paderborn ,dok će u poslednjem kolu pasti odluka o drugom putniku u niži rang. Hamburger je u najtežem položaju posle poraza od direktnog rivala Štutgarta, za koji je pogak postigao Gojko Kačar, što je bilo nedovoljno. 

Bundesliga, 33. kolo

Subota

Bajer Leverkuzen - Hofenhajm 2:0 ( Čalhanoglu 45, Kisling 61)
Augzburg - Hanover 1:2 (Verheg 30 (pen) - Štindl 24, 55)
Herta - Ajntraht 0:0
Majnc - Keln 2:0 (Ko 47, Samperio 83)
Frajburg - Bajern 2:1 (Mehmedi 33, Petersen 89 - Švajnštajger 13)
Šalke - Paderborn 1:0 (Huntelar 89)
Štutgart - Hamburger 2:1 (Gentner 27, Harnik 35 - Kačar 12)
Volfzburg - Borusija Dortmund 2:1 (Kaliđuri 1, Naldo 49 - Obamejang 11)
Verder - Borusija Menhengladbah 0:2 (Rafael 53, 86)
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija