• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

22.05.2016

14:31

ASOVI IGRAJU ZA BOLESNU DECU! Fudbalske legende i javne ličnosti pozivaju na utakmicu života!

Fudbal

ASOVI IGRAJU ZA BOLESNU DECU! Fudbalske legende i javne ličnosti pozivaju na utakmicu života!

Podeli vest

Najveće legende fudbala, ali i mnogobrojne javne ličnosti uputile su poziv na veliki humanitarni meč fudbalskih zvezda “Asovi za decu”, koji će biti održan u utorak, 24. maja u 20.00 časova na stadionu Partizana u Beogradu

Na istorijskoj utakmici života igraće naše najveće fudbalske zvezde - tim Radomira Antića sa kapitenom Dejanom Stankovićem na čelu na terenu će se suočiti sa timom Bore Milutinovića sa kapitenom Predragom Mijatovićem.

Učešće su potvrdili i Nikola Žigić, Milan Lane Jovanović, Mateja Kežman, Mladen Krstajić, Ivica Kralj, Milinko Pantić, Andrija Delibašić, Niša Saveljić i mnogi drugi, dok je sav prihod od utakmice namenjen izgradnji niškog kliničkog odeljenja za decu obolelu od raka.

Naš proslavljeni trener Bora Milutinović, uputio je poziv celoj Srbiji:

Učestvovao sam više puta na ovakvim utakmicama širom sveta, ali ova je sigurno najvažnija, s obzirom na to da se igra na stadionu mog najdražeg kluba, Partizana
Predrag Mijatović

- Uvek sam bio ponosan  i srce mi je puno  da mogu da doprinesem u zemlji u kojoj sam rođen. Ovog puta moja sreća je još veća jer je ova akcija  sa ciljem  da se pomogne deci sa nadom  da će stadion biti pun  i da će svi prepoznati  značaj ove humanitarne akcije na koju me je pozvao divan mladić Jovan Simić. Ponosan sam sto ću biti sa  igračima koji su se odazvali akciji! Divna prilika da naše velike zvezde  pokazu svoj SJAJ i svoju humanost. Još jednom pozivam sve poštavaoce fudbala i sve humane ljude  da se pridruže akciji  da 24. maja  svi uživamo i na taj način pomognemo našoj deci - poručio je legendarni Bora.

Predrag Mijatović kaže da mu je veliko zadovoljstvo sto će učestvovati na humanitarnoj utakmici “Asovi za decu”.

- Učestvovao sam više puta na ovakvim utakmicama širom sveta, ali ova je sigurno najvažnija, s obzirom na to da se igra na stadionu mog najdražeg kluba, Partizana, i naravno što ću imati priliku da se sretnem sa puno prijatelja sa kojima sam igrao, kako u Partizanu, tako i u reprezentaciji. Utakmice humanitarnog karaktera obavezuju sve nas da damo sve od sebe, kako bi spektakal bio na nivou i da apelujemo na navijače i ljubitelje fudbala da dođu u što većem broju, kako bi pomoć bolesnoj deci bila sto veća. Veliki pozdrav i dođite na stadion Partizana! - izjavio je  kapiten jednog od timova na utakmici “Asovi za decu”, Peđa Mijatović.

Bivši igrač Crvene zvezde, Dejan Stanković uspeo je u poslednjem momentu da uskladi obaveze kako bi došao u Beograd i učestvovao u humanitarnom meču.

-  Veoma mi je drago što sam u poslednjem momentu uspeo da uskladim obaveze i zajedno sa svojim prijateljima zaigram na najvažnijoj utakmici koja postoji – utakmici za našu decu! Ja znam gde ću biti 24. maja u 20.00. a nadam se da znate i vi! Pozivam sve ljubitelje fudbala da budu na stadionu Partizana sledećeg utorka, kao i da podrže akciju prikupljanja sredstava za izgradnju dečjeg hemato-onkološkog odeljenja!

Proslavljenim asovima se pridružio i Nikola Žigić, kome je drago što može da pomogne u prikupljanju sredstava za izgradnju bolnice za decu obolelu od raka. 

Humanitarni meč “Asovi za decu” biće realizovan u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka - NURDOR, FK Partizan, kao i TV Prva i Vision Team.

Ulaznice za veliki humanitarni meč “Asovi za decu”,  po ceni od 300 dinara za "sever" i "jug" i 500 dinara za "zapad" i "istok", dostupne su na prodajnim štandovima u Ušće Shopping centru (II sprat) i tržnom centru Delta City (prizemlje, u blizini pokretnih stepenica).

Prodaja je počela i na blagajnama stadiona Partizana, dok su ulaznice još danas dostupne i na blagajnama Marakane. Karte mogu da se kupe i putem mreže Gigs Tix u knjižarama Vulkan širom Srbije, Mikser House-u u Beogradu, Pariskom magazinu u Novom Sadu i online preko www.gigstix.com, kao i na prodajnim mestima Ticketline. U prodaji su i porodične ulaznice za Istok i Zapad – po ceni od 1000 dinara za tri ulaznice. Sav prihod od prodaje ulaznica namenjen je izgradnji dečjeg hemato-onkološkog odeljenja u Nišu.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17