• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.10.2016

09:00

(VIDEO) LUDILO U BOSNI! Policija uzmicala pred poludelim navijačima!

Fudbal

(VIDEO) LUDILO U BOSNI! Policija uzmicala pred poludelim navijačima!

Podeli vest

Utakmica druge lige BiH između Kozare i Borca u Gradiški bila je prekinuta zbog žestoke tuče navijača gostujućeg tima i policije

 

Tuča je izbila kada je jedan do navijača Borca pokušao da uskoči u teren, a policija ga je uhvatila i htela da ga uhapsi.

Tada su ostale "kolege" priskočile u pomoć navijaču i nasrnule na čuvare reda, koji su počeli da uzmiču kada su huligani popalili baklje i krenuli na njih.

Na kraju je policija, naravno, obuzdala huligane iz Banjaluke i nekolicinu privela.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Srki

pre 7 godina

Samo mali podsetnik, to nije Bosna vec Republika Srpska i takmicenje, koje se zove Prva liga Republike Srpske u kojoj ne igra nijedan bosanski klub

cccc

pre 7 godina

Pogledajte samo ovoga obrijanoga policajca, misli da je frajer a na kraku ispade ovca i počeo da beži. Treba kazniti i njega i odgovornoga vođu osiguranja zato što nisu imali pravu opremu za održavanje javnog reda i mira. Nesposobno vodstvo policije treba zamenjati.

Loznicanin

pre 7 godina

Ovo nije bilo ni u kakvoj *Bosni*,vec u nasoj Republici Srpskoj.

Ljubo

pre 7 godina

...Huligani ,kopija " fasiste" ...nije vazno ko su i gde su ,a ovo je Republika Srpska ,kad bi se pitao samo bi ostavio vrijeme da im roditelji dodju i pokupe kosti ...ocistiti Srbiju i srpski zivalj od ovakvih idiota i starleta ,....

DS

pre 7 godina

Ovakvi incidenti se desavaju svugdje,i u EU i BiH Federaciji. Prije desetak dana je bila jos veca tuca u Mostaru i na stadionu i van njega kada su se potukli navijaci muslimanskog Veleza i rvackog Zrinjskog^Policija je intervenisala u centri grada i imala sukobe sa huliganima. Dakle,neodgovornih i frustriranih navijaca .ima svugdje pa i u Republici Srpskoj. Takve pojave se trebaju suzbijati rigoroznim kaznama kao sto je to vec odavno uradila Engleska.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija