• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.04.2017

10:30

RONALDOVA ŽRTVA OTKRILA JEZIVE DETALJE: Molila sam ga da me ne siluje!

Fudbal

RONALDOVA ŽRTVA OTKRILA JEZIVE DETALJE: Molila sam ga da me ne siluje!

Podeli vest

Vrištala sam i molila Kristijana Ronalda da prestane da me siluje, opisala je u svom potresnom pismu devojka koja tvrdi da ju je fudbaler madridskog Reala silovao 2009. godine u Las Vegasu!

Ona je prihvatila nagodbu da u zamenu za ćutanje dobije 375.000 dolara, ali i da napiše pismo koje će Portugalcu pročitati njegov advokat. Prema njenim rečima, pristala je da dođe u Ronaldov apartman na žurku, ali seks nije želela.

Vrištala sam i ponavljala: "Ne, ne, ne", moleći ga da me pusti. Nikad u životu nisam bila toliko uplašena, navodi se u pismu do kojeg je došao "Fudbal liks"

- Došla sam sa drugaricom i on je predložio da zajedno sa njegovim prijateljima i njim odemo u đakuzi. Ponudio mi je kupaći kostim jer ga nisam imala, tako da sam prihvatila. Krenula sam da se presvučem, a on me je pratio. Tu me je zaskočio i oborio na krevet. Vrištala sam i ponavljala: "Ne, ne, ne", moleći ga da me pusti. Nikad u životu nisam bila toliko uplašena - navodi se u pismu do kojeg je došao "Fudbal liks".

Godinu dana posle zločina za koji tvrdi da se dogodio devojka se pokajala što je pristala na nagodbu i što nije ceo slučaj prijavila nadležnim organima.

- Moj život je uništen, ti si mi ga uzeo. Sledeći put dobro pripazi kad opet poželiš da se igraš sa životom neke mlade devojke. Tvoj novac mi nije potreban. Volela bih da mogu da kažem svetu ko si ti zapravo - završila je žrtva svoju emotivnu ispovest.


RONALDO SILOVAO DEVOJKU PA JOJ PLATIO DA ĆUTI! Otkriven težak skandal najboljeg fudbalera sveta!

Ronaldov tim advokata oglasio se saopštenjem u kojem negira bilo kakvu povezanost igrača sa dotičnom damom.

- To je novinarska fikcija, optužbe su odvratne i sramne. Navodna žrtva je odbila da istupi i potvrdi istinitost optužbi. Priča se svodi na naraciju dokumenata čija autentičnost nije potvrđena - navodi se u saopštenju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BELGRADE

pre 7 godina

Kako to da najvise bogati siluju, hoce pare ta dotična devojka. A Ronaldo ima par kupaćih kostima kod sebe, što muških što ženskih

dejan

pre 5 godina

Ubio ga testesteron...moze da se vadi na hormonski udar ko zene kad dobiju ili nesto slicno pa ne odgovaraju za dela..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17