• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.07.2017

12:02

DA LI SU VAS KLADIONICE IZNENADILE!? Evo ko je favorit za titulu u Superligi!

Fudbal

DA LI SU VAS KLADIONICE IZNENADILE!? Evo ko je favorit za titulu u Superligi!

Podeli vest

Ako je suditi po kladionicama favorit za osvajanje titule u Superligi u sezoni 2017/2018 je Crvena zvezda

Nova sezona Superlige Srbije počinje u petak, utakmicom između Vojvodine i Čukaričkog! Dan kasnije na teren će izaći i fudbaleri Partizana, dok će Crvena zvezda ugostiti Radnički iz Niša u nedelju.

Ova sezona bi mogla da bude istorijska za crno-bele koji bi u slučaju da se okite šampionskom titulom po prvi put u istoriji prestigli Zvezdu.

Crno-beli su zadržali okosnicu tima i još se pojačali Sumom, ali kladionice ne mare za to, i na pol poziciju su stavile Zvezdu, koja je do sada dovela 11 igrača!

Kvota da će crveno-beli osvojiti šampionsku titulu iznosi 1,80, dok su iza crno-beli sa 2,20. Da će titula vrlo verovatno ponovo na Topčidersko brdo dovoljno govori podatak da je na trećem mestu Vojvodina sa kvotom 20.

Na Radnički iz Niša i na Čukarički je kvota čak 80. Zatim slede Napredak i Mladost iz Lučana sa kvotom 250, Zemun - 500, dok je na ostale timove je kvota 1.000.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija