• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

16.08.2017

16:47

MESIJEVA NEPRISTOJNA PONUDA! Otkriveno kako je Leo pokušao da ubedi Nejmara da ostane!

Fudbal

MESIJEVA NEPRISTOJNA PONUDA! Otkriveno kako je Leo pokušao da ubedi Nejmara da ostane!

Podeli vest

Najbolji fudbaler Barselone Lionel Mesi pokušao je da ubedi Nejmara da ostane u klubu i odbije ponudu Pariz Sen Žermena, ali nije uspeo

Mnogi su pokušali da ubede Nejmara da ostane u Barseloni - Đerar Pike, Luis Suarez, Andres Inijesta... I Mesi je probao da natera Brazilca da se predomisli, ali čak ni argentinski mađioničar u tome nije uspeo.

Španski Sport piše da je Mesi u jednom od poslednjih razgovora sa Nejmarom obećao Brazilcu da će ga učiniti najboljim igračem na svetu i doneti mu Zlatnu loptu.

- Šta želiš? Da li želiš da uzmeš Zlatnu loptu? Ja ću ti je doneti - rekao je Mesi Nejmaru, piše Sport.

Upravo se spekulisalo da je to jedan od razloga zbog kojeg je Nejmar odlučio da napusti Barselonu, jer je navodno verovao da je u Mesijevoj senci i da dokle god Argentinac bude u klubu neće osvojiti zlatnu loptu.

Međutim, ni to nije pomoglo u pokušaju da u katalonskom klubu ubede Nejmara da se predosmisli. Brazilac je u transferu vrednom 222 miliona evra, koliko je iznosila otkupna klauzula, prešao u PSŽ početkom avgusta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija