• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.08.2017

18:58

MARKOVIĆ OSTAJE U PREMIJER LIGI! Klop ga neće, ali ga Votford čeka raširenih ruku!

Fudbal

MARKOVIĆ OSTAJE U PREMIJER LIGI! Klop ga neće, ali ga Votford čeka raširenih ruku!

Podeli vest

Liverpul nedeljama traži klub Lazaru Markoviću, a kako prenose engleski mediji uspeli su da ga udome u finišu prelaznog roka, jer je Srbin nadomak prelaska u Votford

Marković je tokom prošle sezone igrao na pozajmici u Halu, pružao dobre partije, zadovoljan je bio trener Mark Silva, koji je ove sezone šef stručnog štaba Votforda. Želi ponovo da sarađuje sa 23-godišnjiom Srbinom i od starta prelaznog roka pokušava da ga dovede na "Vikarejdž roud".  

Međutim, s druge strane Liverpul tokom celog leta pokušava da proda Lazara, navodno traži 15 miliona evra, ali su po svemu sudeći "redsi" popustili i pristali na pozajmicu.

Englezi bruje da su dva kluba nadomak dogovora i da Marković, kome ugovor sa Liverpulom ističe na leto 2019. godine, ide u Votford na pozajmicu.

Inače, minulih dana su srpski mediji pisali da bi Marković mogao da se vrati u Partizan, a izgleda da od toga neće biti ništa. 

Srpski reprezentativac je došao na "Enfild" kao veliko pojačanje iz Benfike za 20 miliona funti, ali nije pokazao igre iz Lisabona, pa je bio na pozajmicama u Fenerbahčeu, Sportingu i Halu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija