• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

19.01.2018

13:02

MARKO, VIDIMO SE U JULU NA "ENFILDU"! Grujić otkrio zašto ga je Klop poslao u Kardif!

Fudbal

MARKO, VIDIMO SE U JULU NA "ENFILDU"! Grujić otkrio zašto ga je Klop poslao u Kardif!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Marko Grujić će narednih šest meseci igrati na pozajmici u Kardifu i oduševljen je što će dobiti priliku da igra i pokaže koliko je napredovao u Liverpulu

 - Kardif je prvo sve ugovorio sa Liverpulom, a zatim me je lično zvao menadžer Nil Vornok. Iznenadio me je koliko me poznaje kao igrača, objasnio mi je gde me vidi na terenu, šta od mene traži u igri, ali da od mene mnogo očekuje u borbi za povratak u Premijer ligu. Posle tog razgovora nisam imao dilemu - kazao je za Novosti Grujić.

Usledio je još jedan razgovor sa Klopom, koji je i nekoliko dana pre toga istakao kako je za Marka najbolje da ode na šest meseci, i to baš u Čempionšip.

- Rekao mi je samo: "Idi, trebaju ti minuti, verujem u tebe!" Na kraju mi je dobacio: "Marko, vidimo se u julu na "Enfildu'".

Grujić je došao u klub gde ću dobiti šansu da pokažem i sebi i javnosti koliko je napredovao radeći sa Klopom i igrajući u klubu kakav je Liverpul. 

- Verujem u sebe, sa mnogo optimizma sam došao u Kardif. Željan i igre i dokazivanja. Klop želi da sam mu pred očima. Da može da prati moje igre, da vidi da li se razvijam kako treba, ali i da osigura da ne menjam ostrvski način igranja fudbala.

Can’t wait to start ⚽️ Big things ahead of us???? #bluebirds

A post shared by Grujic Marko (@grujicmarko) on Jan 17, 2018 at 9:35am PST


Menadžer Vornok mu je još u utorak u razgovoru nagovestio da ga vidi na terenu već u subotu, na gostovanju Šefild Venzdeju.

- Ja se nadam tome, videćemo. Prvi utisci iz Kardifa su veoma dobri, ljudi su ljubazni, predusretljivi, jedva čekam da počnem da igram. Imam zaista veliki sportski motiv da pomognem klubu da se vrati u Premijer ligu. Ostalo je još 19 kola do kraja, nadam se najboljem - uveren je Grujić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija