• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.04.2018

17:04

(VIDEO) SERIJA A: Dibala het-trikom odveo Juve na "+7", "viola" se gostila u Rimu!

Fudbal

(VIDEO) SERIJA A: Dibala het-trikom odveo Juve na "+7", "viola" se gostila u Rimu!

Podeli vest

Juventus je vodio, Benevento stizao, ali je na kraju "stara dama" het-trikom Dibale pobedila sa 4:2 u meču 31. kola Serije A

Ekipa iz Torina se dobro naradila za sva tri boda, te ostaje lider Serije A sa 81 bodom, sedam manje ima drugoplasirani Napoli. S druge strane, Benevento, za koji je odličan meč odigrao naš Filip Đuričić, je poslednji sa samo 13 bodova, ovo mu je bio 26. poraz u sezoni. 

Dibala je nakon asistencije Kvadrada u 16. minutu doneo vođstvo Juventusu. Ali, domaćin je to poništo već u 24. kada je Diabate pogodio za 1:1. Samo nekoliko minuta ranije Đuručić je bio u sjajnoj šansi, ali je goman Juventusa Šćešni zaustavio njegov pokušaj sjajnom odbranom.

Dibala je ponovo doveo goste u vođstvo u trećem minutu sudijske naknade prvog dela utakmice sa penala, a Diabate već u 51. drugim golom na meču opet vratio utakmicu na početak. Međutim, Vola je u 73.  skrivio jedanaesterac, Dibala je bio egzekutor i het-trikom treći put na meču doveo Juve u prednost, da bi trijumf definitivno overio Kosta u 82. minutu meča. 

Fudbaleri Fiorentine pobedili su Romu  sa 2:0, pa je tako "vučica" dovela u pitanje plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Treća je sa 60 bodova, ali Inter ima 59 i utakmicu manje.

Gosti su poveli preko Benasija. Kod drugog gola Simeone se fantastično oslobodio protivničkih fudbalera, izašao  sam ispred golmana Alisona i postavio konačan rezultat.

Aleksandar Kolarov je igrao , ali od 58. minuta.

SERIJA A 

31. kolo

Benevento - Juventus 2:4 (1:2)(Diabate 24, 51 - Dibala 16, pen. 45+2, pen 74, Kosta 82)

Roma - Fiorentina 0:2 (0:2)(Benasi 7, Simeone 39)

SPAL - Atalanta 1:1 (1:0)(Cionek 39 - De Run 78 pen)

Sampdorija - Đenova 0:0

Nedelja

Torino - Inter 12.30
Krotone - Bolonja 15.00
Napoli - Kjevo 15.00
Verona - Kaljari 15.00
Udineze - Lacio 18.00
Milan - Sasuolo 20.45




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija