• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.04.2018

12:52

RAPID OTIMA ZVEZDI NAPADAČA! Pavlović u Beču pregovara s novim klubom!

Fudbal

RAPID OTIMA ZVEZDI NAPADAČA! Pavlović u Beču pregovara s novim klubom!

Podeli vest

Napadač Kopenhagena Andrija Pavlović nadomak je prelaska u Rapid iz Beča, prenose austrijski mediji 

Kako pišu Austrijanci golgeter je sa agentom bio u Beču i pregovarao  sa sportskim direktorom Rapida - Fredijem Bikelom. Još ništa nije dogovoreno, mada Austrijanci ne negiraju da su razgovori u toku, te da ih od potpisa povremenog srpskog reprezentativca ne deli mnogo.

Učinak Pavlovića od 14 pogodaka na 36 ovosezonskih utakmica nije promakao ljudima iz Beča.

Da, istina je, Andrija i njegov menadžer su u Beču zbog Rapida. Ne moram to više da poričem - izjavio je Bikel.

Andrija Pavlović se poslednjih meseci pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde, a Rapid je ozbiljna konkurencija, pa će crveno-beli biti u velikom problemu kako bi ovu misiju sproveli u delo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija