• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Total soker

24.09.2018

09:59

UTISAK JE DA JE BIO GOL, ALI ČEMU NAKNADNI DOGOVORI! Raka Đurović u šoku što nema prave kamere i zbog loše komunikacije sudija

Fudbal

UTISAK JE DA JE BIO GOL, ALI ČEMU NAKNADNI DOGOVORI! Raka Đurović u šoku što nema prave kamere i zbog loše komunikacije sudija

Podeli vest

Sudijski analitičar Raka Đurović ima utisak da je bio gol za Crvenu zvezdu u 158. večitom derbiju, mada mu nije jasno zašto je dodatni sudija Nenad Đokić zakasnio sa signalizacijom glavnom Danilu Grujiću i čudi se nedostatku adekvatne pokrivenosti kamerama

Gostujući u emisiji Total Soker Đurović je dao svoje viđenje sporne situacija iz koje je Zvezda stigla do izjednačujućeg gola posle udarca Ričmonda Boaćija i reakcije Vladimira Stojkovića na ili iza gol linije.

- Gledao sam TV prenos, iskren da budem, utisak je da je bio pogodak. Međutim, veoma je teško sa sigurnošću potvrditi da je lopta 100 odsto završila iza linije - rekao je Đurović i skrenuo pažnju na lošu komunikaciju Đokića i Grujića:

STOJKOVIĆU, IDI LEČI SE! Izjava golmana Partizana dokazuje DA NIJE SAV SVOJ!

Dodatni sudija iza gola je bio u najboljoj poziciji i on je preuzeo odgovornost na sebe kod ove situacije. Jedino nije bilo potrebe da se čeka sa odlukom, sem ako nije zatajila komunikacija između njega i glavnog arbitra. Grujić je istog trenutka trebalo da dobije signal da je gol, a ne da odlazi kod pomoćnika i da se naknadno dogovora - izjavio je Đurović.

PARTIZAN JE POKRADEN, SUDIJA JE DOŠAO DA NAS POKRADE! Teške optužbe Vazure posle derbija

Za njega ne postoji dilema u vezi sa uvođenjem tehnologije u srpskom fudbalu, jer iz jedine kamere se ne može pravilno sagledati da li je lopta prešla liniju ili nije.

Zbog ove dileme, koja će se teško rešiti, svima je jasno da bi gol-tehnologija pod hitno morala da se uvede u Srbiji. Oko uvođenja VAR-a sam i ja rezervisan, tu treba da se polemiše, ali je gol-tehnologija neophodna. Isto tako, čudi me što kamere nisu postavljene u korner-liniji, tako da se ni u prenosu nije najbolje videlo šta se dogodilo - izjavio je poznati sudijski analitičar i zaključio:

DEMOLIRANA SVLAČIONICA SUDIJE GRUJIĆA! Skandal posle večitog derbija

Mislim da je ušla, ali niko ne može da bude siguran bez te ključne kamere. Zaboravite na ovaj ugao iz koga deluje da je ušla pola metra. Optička varka - završio je Đurović.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 5 godina

IMAM UTISAK DA JE OVAJ DEKLARISANI GROBAR. NESME OTVORENO DA KAŽE BIO JE GOL NEGO IMA UTISAK DA JESTE. PA ONDA MULJA OTIŠO KOD POMOĆNOG DA SE DOGOVIRE, NIJE OTIŠO DA SE DOGOVORE NEGO DA PRED SVIMA KAŽE DA SVI ČUJU DA JE 100% SIGURAN DA JE LOPTA BILA U GOLU. KRAJ. NEMA TU MULJANJA. KAD JE GOL, GOL JE.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija