• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2018

12:10

(FOTO) JOVIČIĆ NOVO LICE U REPREZENTACIJI SRBIJE! Mijat ponovo na spisku, ali nema Luke, ni jednog, a ni drugog

Fudbal

(FOTO) JOVIČIĆ NOVO LICE U REPREZENTACIJI SRBIJE! Mijat ponovo na spisku, ali nema Luke, ni jednog, a ni drugog

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić objaviće danas spisak za mečeve Lige nacija protiv Crne Gore i Rumunija, a na njemu će se pojaviti jedno novo ime u odnosu na ranija okupljanja, ali neće biti nijednog od dvojice Luke

Krstajić je za oktobarske mečeve u novoformiranom takmičenju pod okriljem UEFA odlučio da pozove vezistu Crvene zvezde Branka Jovičića i pridoda ga već neko vreme prisutnim Nenadu Krstičiću i Milanu Rodiću u državnom timu.

Osim pozivanja Jovičića, selektor Srbije je u tim vratio Mijata Gaćinovića koji ga je javno prozvao zbog nekorektnog načina kojim mu je saopšteno da neće ići na Svetsko prvenstvo, ali je takođe odlučio da ovaj put nema mesta za centarfora Ajntrahta iz Frankfurta Luke Jovića, čiji je prethodni izostanak opravdan igranjem za mladu reprezentaciju.

Veliko iznenađenje je i izostanak Luke Milivojevića, čiji je povratak najavljen u periodu koji je usledio nakon teških reči povodom neslaganja na Mundijalu.

"Orlovi" će 11. oktobra igrati u Podgorici protiv Crven Gore, a tri dana kasnije putuju u Rumuniju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
RRUSS

pre 5 godina

Farsa već traje! Srbija je ovu utakmicu već izgubila! Apelujem na igrače CZ da otkažu učešće u ovom partizanskom marifetluku!

Pera Bandera

pre 5 godina

Za Milivojevića kaže da je odličan momak i igrač fajter, ali da sada ne treba misliti o tome nego o sledeće dve utakmice! Ne razumem da li trebamo misliti o sledećim utakmicama hvaleći igrače koje on ne poziva jer su odlični momci i igrači fajteri, da li je njegov cilj da misli o tim utakmicama pozivajući one za koje ne smatra da su odlični momci i fajteri ili da se pitamo da li nešto nije u redu sa našom logikom ili sa njegovom?

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17