• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2019

23:31

(VIDEO) BARSA PALA! Levante dobio Katalonce u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja

Fudbal

(VIDEO) BARSA PALA! Levante dobio Katalonce u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja

Podeli vest

Levante je savladao Barselonu sa 2:1 u prvoj utakmici osmine finala Kupa kralja

Ernesto Valverde igrao je  sa kombinovanim sastavom, Mesi, Suarez i  Rakitić su odmarali što se gostima osvetilo.

Od starta je domaći krenuo na sve ili ništa i poveo već u četvrtom minutu utakmice. Kabako je bio najviši u skoku, pogodio je za 1:0 i veliku radost domaćih navijača. Nije gol probudio Katalonce pa je Levante već u 18. minutu imao 2:0 pogotkom Majoral.

Osman Dembele i Malkom su imali velike šanse u prvom poluvremenu, na drugoj strani je Majoral mogao da dodatno povisi rezultat, ali promene rezultata nije bilo.


U nastavku je domaćin prokockao još nekoliko šansi da potvrdi trijumf, a Barsa je uspeo da ublaži poraz pogotkom Kutinja sa bele tačke u 85. minutu meča.

Revanš osmine finala Kupa kralja se igra na Nou Kampu 17. januara.

Ranije u odigrana još dva meča osmine finala Kupa u kojima je Sevilja pobedila Atletik Bilbao sa 3:1, a Betis i Sosijedad su igrali bez golova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija