• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2019

10:30

TUČA U FULAMU! MITROVIĆ I KAMARA SE HVATALI ZA GUŠE! Srbin učio saigrača lepom ponašanju!

Fudbal

TUČA U FULAMU! MITROVIĆ I KAMARA SE HVATALI ZA GUŠE! Srbin učio saigrača lepom ponašanju!

Podeli vest

Srpski fudbaler Aleksandar Mitrović i Francuz Abubakar Kamara potukli su se tokom časa joge, a veći incident sprečili su saigrači, prenosi nekoliko engleskih medija

Naime, Englezi pišu da je srpski napadač opomenuo Kamaru jer se ovaj nepristojno ponašao prema učitelju joge tokom prošle nedelje. Naravno, Francuz mu je uzvratio  ušli su u klinč hvatajući se za guše. Veći sukob sprečili su saigrači, pa se situacija primirila.

San piše i da je šef stručnog štaba Klaudio Ranijeri izgubio strpljenje i od uprave zatražio januarski transfer za 23-godišnjeg Francuza. Zbog incidenta Kamara nije bio u protokolu za subotnju utakmicu sa Barnlijem, a nezgodan temperament opasno preti da mu ugrozi premijerligašku karijeru.

Odavno ne funkcioniše sve sjajno između  Mitrovića i Kamare. Imali su nedavno duel i u decembru, tada samo verbalni, pošto je Francuz insistirao da izvede jedanaesterac protiv Hadersfilda uprkos protivljenju i trenera Ranijerija i samog Mitrovića kome su uzaludni bili pokušaji da urazumi saigrača.

Francuz je promašio udarac sa bele tačke, a Mitrović je u nadoknadi vremena postigao gol za pobedu. Posle meča, Ranijeri je ljutito izjavio da je "hteo da ubije" Kamaru zbog neposlušnosti i tvrdoglavosti koju je ispoljio oglušivši se o raniji dogovor.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17