• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

08.03.2019

16:56

SKANDAL U HRVATSKOJ! Fudbaler Dinama KRVNIČKI PRETUKAO devojku: Jednom rukom me je držao, a drugom gušio!

Fudbal

SKANDAL U HRVATSKOJ! Fudbaler Dinama KRVNIČKI PRETUKAO devojku: Jednom rukom me je držao, a drugom gušio!

Podeli vest

Osječanka Iva Bošnjak objavila je na svojim nalozima na društvenim mrežama da ju je u četvrtak u Zagrebu pretukao fudbaler zagrebačkog "Dinama" Ijaji Atimven

Bošnjakova objašnjava da se incident dogodio nešto posle 23:00 u stanu tog nigerijskog fudbalera, u zagrebačkom naselju Remetinec. Ona kaže da ju je Atimven gušio i tukao.

- Došao je malo pre 23:00 časa sa prijateljem u stan, ja sam mu otvorila vrata. Pričao je šta izvodiš - već je došao ljut. On je bio sa prijateljem u dnevnom boravku, a ja sam otišla u sobu. Nakon pola sata, prijatelj je napustio stan, a on je došao u krevet i legao pored mene. Upitala sam ga zašto ne možemo da rešimo tu priču, a on je nakon dva minuta ustao i počeo da bude agresivan - navodi Bošnjakova.

Ona dodaje da je Atimven bacao njene stvari dok ga je molila da prestane. 

- Tada sam ga uhvatila za ruku, a on me je bacio na krevet i počeo da me guši. Jednom rukom me je držao, a drugom gušio. Prestravila sam se, shvatila sam da mi je život u opasnosti - izjavila je Bošnjak za hrvatski "Indeks", dodajući da je Atimven nastavio da je tuče čak i kada je uspela da se izvuče iz kreveta.

Kada je krenula da izlazi iz sobe, kako kaže, Atimven ju je gurnuo, pa je ona pala i udarila glavom u pod. Potom je fudbaler Dinama, objašnjava Bošnjak, počeo da je vuče za noge, šutira i da je naziva kurvom.

MA, KAKAV DINAMO! Zvezda ima najvredniji tim u regionu!


Uspela je da nazove policiju pre nego što je napustila stan, dok je Atimven vikao da ona "ne zna ko je on", da je on igrač Dinama i da mu ne mogu ništa, prenosi "Indeks".

Bošnjak dodaje da su joj se u međuvremenu javile i druge devojke koje su posvedočile o ponašanju nigerijskog fudbalera. Zagrebačka policija potvrdila je danas da prikuplja informacije o navodnom slučaju nasilja koji je prijavila Bošnjak.


- Znamo za događaj i prikupljamo informacije - rečeno je HINA-i u zagrebačkoj policiji.

Atimven je, kako prenosi HINA, policiji rekao da je ona sama bacala svoje stvari i da je on nije ni takao.

Bošnjak je u razgovoru sa hrvatskim sajtom "Indeks" rekla da povrede koje ima po telu nisu dovoljno teške, te da policija ne može mnogo da uradi, ali da je najbolja opcija da ona započne privatnu tužbu.

Fudbalski klub Dinamo nije odgovorio na zahteve za komentar "Indeksa" i agencije HINA.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija