• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.M.

13.03.2019

23:30

KATASTROFALAN STAJLING! Svet se smeje Zidanu zbog tesnih farmerki!

Fudbal

KATASTROFALAN STAJLING! Svet se smeje Zidanu zbog tesnih farmerki!

Podeli vest

Navijači Real Madrida sa oduševljenjem su primili vest da se posle 10 meseci na mesto trenera vraća Zinedin Zidan (46), ali ono što se nikome nije svidelo su njegove farmerke

Čudno zvuči da jedan odevni predmet na predstavljanju novog trenera "kraljevskog kluba" može da privuče toliko pažnje, ali francuski stručnjak je napravio veliki modni promašaj.

Foto: Reuters

On je za svečanu priliku obuo nešto elegentnije patike, sumnja se bez čarapa, i upario ih sa sakoom, a obukao jednostavnu belu košulju. Sve bi to bilo u redu da se nije odlučio i za tesne, iscepane i podvrnute farmerke!

TRESE SE SVET FUDBALA! Real ide po tri VELIKE ZVEZDE!

Umalo mu spale

Pored supruge Veronik delovao je kao tinejdžer i potpuno neozbiljno, jer se gospođa Zidan odlučila za elegentnu belu haljinu u skladu sa prilikom. Na grupnoj fotografiji sa čelnicima Reala stvar je delovala još gore, jer su svi sem njega bili u odelima, te je izgledao neozbiljno i neprofesionalno.

Farmerke bivšeg francuskog reprezentativca su bile toliko tesne i plitke da je čak morao da ih pridržava dok se peo na binu da održi govor kako mu ne bi sevnula pozadina. Zbog svega navedenog, Zidan je predmet podsmeha na društvenim mrežama.

"Izgleda da da je pre konferencije polio farmerke kafom, pa je morao da obuče ženine", "Zašto Zidan nosi farmerke koje su za čoveka dosta višeg od njega", "Nikada nije mogao da padne u mojim očima i uradi nešto pogrešno, ali je sve uništio ovim parom farmerki. Tragično", samo su neki od komentara na Internetu.

JEDVA DOČEKAO POVRATAK! Zidan po dolasku najavio promene u Realu!

U moru duhovitih opaski izdvojio se jedan navijač Reala, koji se našalio sa Zidanom aludirajući na čuveni incident kada je u finalu Svetskog prvenstva 2006. glavom udario italijanskog reprezentativca Marka Materacija.

- Nošenje ovih farmerki je sigurno najčudnija stvar koju je Zidan udario još od udaranja Materacija glavom - napisao je jedan od ljubitelja fudbala. 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17