• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.05.2019

20:46

SLEDI LI POVRATAK U ŠPANIJU? Sevilja zagrizla za srpskog reprezentativca

Fudbal

SLEDI LI POVRATAK U ŠPANIJU? Sevilja zagrizla za srpskog reprezentativca

Podeli vest

Posle odličnih igara u dresu Torina krunisanih golom Juventusu proteklog vikenda španska Sevilja je pokazala interesovanje za dovođenje srpskog reprezentativca Saše Lukića

Posle priličnog bledih partija u jesenjem delu sezone, Lukić je zablistao na proleće i došao u poziciju da se sa torinskim "bikovima" bori za plasman na evroscenu. 

Torino je tri kola pred kraj sezone u Seriji A viđen kao predstavnik Italije u Ligi Evrope, da li kroz kvalifikacije ili direktno, a ostale su matematične šanse i za verovatno nedostižno četvrtom mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Sa druge strane, Sevilji visi plasman u elitno klupsko takmičenje, ali je daleko veće ime od Torina, pa je na Lukiću da se odluči u kom pravcu bi želeo da od naredne sezone nastavi karijeru.

Lukić je već boravio u Španiji pošto je prošle sezone igrao na pozajmici u Levanteu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija