• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.05.2019

15:24

KRISTIJANO, ŠTA BI? Ronaldo nije bio ovako "loš" 10 godina!

Fudbal

KRISTIJANO, ŠTA BI? Ronaldo nije bio ovako "loš" 10 godina!

Podeli vest

Stigao je do pehara u Seriji A, ali... Nije ovo bila godina Kristijana Ronalda, Portugalac je odigrao svoju najgoru sezonu u poslednjih 10 godina

On je bio najbolji strelac ekipe, postigao je 28 golova na 43 utakmice, ali... To nije bilo ni blizu učinka iz Reala.

MIHA BIO NADOMAK JUVEA! Srbin "tukao" Anćelotija pa mu poklonio vino, De Rosija čeka u Bolonji!

U proteklih devet godina, dok je nosio dres Reala, Kristijano nijednom nije imao manje od 30 golova po sezoni, a najlošiji je bio u prvoj sezoni kada je imao 33 gola.  U sezoni 2014/2015 postigao je čak 61 gol!

Zanimljivo, Portugalac je ove sezone zauzeo tek četvrto mesto na listi najboljih strelaca u Seriji A. A posebno ga je pogodio debakl u Ligi šampiona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kraljevic

pre 4 godine

Problem je sto prvi put u 10 godina ima 33,sto sistem igre koji Alegri gura nikako ne pase napadacima i navalnim igracima i kao trece nema sada toliko napada i i sansi za postizanje golova kao sto je bilio u Realu i Manchesteru... A vi kao STA BI RONALDO? Dobar je to igrac,ne sekiram se... Sledeca sezona je ponovo njegova...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17