• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.05.2019

14:29

NA PRAGU VELIKANA! Roma želi Mihu na klupi!

Fudbal

NA PRAGU VELIKANA! Roma želi Mihu na klupi!

Podeli vest

Siniša Mihajlović je ove sezone napravio čudo sa Bolonjom, ali sve su veći izgledi da neće ostati na klupi ovog tima. Srbin će uskoro dobiti ponudu Rome

Kako javlja italijanski Skaj Sport i ugledni novinar Đanluka di Marcio srpski trener je prvi kandidat da sedne na klupu "vučice".

Miha ima i punu podršku dolazećeg sportskog direktora Đanluke Petrakija, sa kojim je uspešno sarađivao u Torinu. On bi trebalo da pokrene neki potpuno novi projekat.

U ROMI JE NEŠTO TRULO! I kapiten Srbije u grupi koja je udarila na VELIKOG TOTIJA!

Nekadašnji selektor Srbije prethodno je radio u Milanu, Sampdoriji, Fjorentini i Kataniji. Tokom igračke karijere nastupao je za Romu...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija