• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

03.06.2019

11:55

BEZBOL PALICAMA, LANCIMA I METALNIM BOKSERIMA TUKLI FUDBALERE! Napadači iz Beograda nasred utakmice tukli igrače

Fudbal

BEZBOL PALICAMA, LANCIMA I METALNIM BOKSERIMA TUKLI FUDBALERE! Napadači iz Beograda nasred utakmice tukli igrače

Podeli vest

Požarevačka policija podnela je krivičnu pijavu Višem tužilaštvu u Požarevcu zbog nasilja na sportskim terenima protiv tri n.n. lica

Tužilaštvo je naložilo policiji da prikupi sve potrebne podatke i da inditifikuje počinioce ovog krivičnog dela, kako bi se procesuirali, sve u cilju sprečavanja nasilja na sportskim terenima.

Kako smo saznali od gledalaca na prvenstvenoj utakmici održane prošle nedelje između fudbalskih klubova iz Krvija i Bošnjaka, došlo je do opšte tuče. Incident se dogodio na igralištu FK iz sela Bošnjak.

Prema rečima očevidaca utakmica je tekla normalnim tokom sve do 30. minuta u prvom poluvremenu, pri rezultatu od 0:0. U tom trenutku pored igrališta kod ulaza u teren zaustavio se jedan crni”BMW” beogradskih tablica. Iz automobile su istrčali četvorica nabildovanih i istetoviranih momaka koji su uleteli u igralište sa bezbolkama, lancima i metalnim bokserima.

-Nakon pretrčanih tridesetak metara, sustigli su jednog igrača ekipe iz Krvija koga je jedan udario u glavu sa bezbolkom i ovaj se srušio na teren izgubivši odmah svest od zadobijenog udarca. To je izazvalo reakciju ostalih igrača ekipe iz Krvija, pa je na terenu nastala opšta tuča, guranje, psovanje, pretnje, međusobni udarci…-priča naš izvor.

Posle nekoliko minuta opšteg haosa situacija se nekako smirila, a u međuvremenu je pozvana i policija. Prema našim nezvaničnim saznanjima, više od 20 aktera ili očevidaca ovog skandala dali su izjave u zgradi Policijske stanice u Petrovcu na Mlavi.

Foto: Reuters

Ilustracija

U opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi, potvrdili su da je u tuči na fudbalskoj utamici povređeno više osoba.

U nedelju popodne jeste se desila tuča na fudbalskoj utakmici u selu Bošnjak u kojoj je povređeno 8 fudbalera iz sela Krvija. Oni su najpre primljeni u Hitnu pomoć, pa su ih odatle lekari uputili na Odeljenje hirurgije –rekli su nam u Opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi.

Kako iz te zdravstvene ustanove dodaju, primljeni pacijenti su zadobili povrede na licu, glavi i telu, a jedan pacijent je zadobio i blagi potres mozga zbog zadobijenog udarca sa tvrdim predmetom u glavu.

Prema našim nezvaničnim saznanjima batinaše iz Beograda angažovao je jedan viđeniji meštanin iz Bošnjaka, koji u lokalnoj samoupravi u Petrovcu na Mlavi ima visoku funkciju, a razlog izazivanja tuče je, kako nam je rečeno, zbog rivalstva ove dve ekipe i nerašćišćenih računa sa upravom FK iz Krvija.

Ako se otkriju počinioci ovog krivičnog dela I dokaže njihova krivica, mogu da budu osuđeni na jednu do pet godina zatvora, a u težim slučajevima može se izreći I zatvorska kazna od osam godina.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17