• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.06.2019

11:50

JEDAN SRBIN OTIŠAO, DRUGI STIŽE! Ajntraht sve pare od Jovića troši na dovođenje Grujića!

Fudbal

JEDAN SRBIN OTIŠAO, DRUGI STIŽE! Ajntraht sve pare od Jovića troši na dovođenje Grujića!

Podeli vest

Fudbalski klub Ajntraht iz Frankfurta ostvario je ogroman profit prodajom Luke Jovića u Real Madrid. Međutim, taj novac bi vrlo lako mogli da potroše "iz cuga" jer su zainteresovani za drugog Srbina

Teško je očekivati da će Grujić naredne sezone dobiti priliku da se pokaže u dresu Liverpula pa je ekipa Jirgena Klopa spremna da ga proda. Postavili su i cenu - 28.000.000. Iako se činilo da je to mnogo, zainteresovanih klubova ima.

FUDBALERI LIVERPULA NISU OSTALI RAVNODUŠNI! Seksi plavuši igrači šampiona Evrope slali poruke nakon meča!

Za Srbina se interesuje Herta, koja bi da ga ostavi u svojim redovima, kao i Verder, odnosno Galatasaraj, koji bi videli Grujića u svojim ekipama na pozajmici, što ne odgovara Liverpulu jer žele da zarade.

Klub iz Frankfurta je, kada se odbiju procenti Benfiki i raniji otkup ugovora, nedavno inkasirao čistih  29.000.000 evra od prodaje Luke Jovića u Real. Sada bi skoro celu tu sumu mogao da izdvoji za kupovinu Marka Grujića. Spona za transfer je ista kao kod Jovića – Fali Ramadani. Poznati menadžer je u odličnim odnosima sa rukovodstvom Ajntrahta, a od letos je izabrani agent Marka Grujića. Ramadani je u Ajntraht pored Jovića dovodio i Seferovića, Salseda, Gaćinovića, Kostića, Rebića... U dobrim je odnosima sa Fredijem Bobićem, sportskim direktorom frankfurtskih Orlova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17