• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic sport

27.09.2019

18:52

SAM SEBE DEMANTUJE! Lalatović negira bilo kakve priče o nameštanju!

Fudbal

SAM SEBE DEMANTUJE! Lalatović negira bilo kakve priče o nameštanju!

Podeli vest

Trener Vojvodine Nenad Lalatović dospeo je pre dve nedelje u žižu javnosti pošto je posle sveđe i iskučenja na niškom "Čairu" najavio da će otvoriti dušu o svim nameštanjima u Superligi Srbije za koja ima saznanja

Dve nedelje se čekalo da bivši strateg Radničkog kaže nešto što svako ko voli fudbal u Srbiji ipčekuje da čuje, ali sada je potpuno promenio ploču.

Prema pisanjima Blicsporta, Lalatović negira da je upoznat sa bilo kakvim nameštanjima Radničkog.

U dopisu koji su navodno potpisali Lalatović, ali i predstavnici FK Vojvodine ističe se da Lalatović nikada nije govorio da ima bilo kakva saznanja o neregularnim radnjama u srpskom fudbalu. Klub iz Novog Sada je u tome apsolutno podržao svog trenera.

Niko se još iz Disciplinske komisije FS Srbije nije oglašavao povodom slučaja Lalatović i nameštanja utakmica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jug

pre 4 godine

Shvati da si 0 od coveka,tebe niko za ozbiljno vise ne uzima.Sarlatanu hahahahahha

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija