• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2019

11:32

SPISKAO MILIONE, SAD RADI KAO KONOBAR: Ko je kriv? Spori konji i brze žene!

Fudbal

SPISKAO MILIONE, SAD RADI KAO KONOBAR: Ko je kriv? Spori konji i brze žene!

Podeli vest

Na današnji dan 1973. godine rođen je legendarni urugvajski fudbaler Fabijan O' Nil, nekadašnji igrač Kaljarija i Juventusa

Zaradio je tokom karijere milione, ali danas radi kao konobar, sve je potro{io na `ene, konje i alkohol.

- Kada sam potpisao za Juventus od idolA ekipe pretvorio sam se u najgoreg igrača, jer su oko meni bili fenomeni kao što je Zidan. Samo zbog njega sada navijam za Real. Ništa više nemam. Potrošio sam 14 miliona dolara. Ko je kriv? Krivi su spori konji i brze žene - rekao je O'Nil i dodao:

- Siromašan sam, ali opet sam srećan. Glavno je da porodica i ja imamo nešto da jedemo. Pronašao sam nove prijatelje, one prave, a ne lažne koji su bili pored mene dok sam bio bogat.

(VIDEO) OGROMNA RADOST POSLE POBEDE! Kristijano poljubio saigrača!

VREME JE DA JUVE PADNE NA "MEACI"! Inter u nedelju dočekuje osmostrukog uzastopnog šampiona u 7. kolu Serije A

 

O' Nil je trošio novac i na alkohol i noćne provode.

- Moja je krivica. Žene su se zaljubljivale u moje pijano izdanje, a onda su pokušavale da me promene. Niko nije mogao da me promeni. Čak su mi nudili i pomoć psihologa. Od mene su bogatije i moje bivše žene - naveo je fudbaler koji danas radi kao konobar.

O' Nil je profesionalnu karijeru započeo u Nasionalu koji se takmičio u Prvoj ligi Urugvaja, a u prvi tim bio je u periodu od 1992. do 1995. godine. 196. godine potpisuje za Kaljari (Italija) u kome ostaje do 2000. godine kada prelazi u Juventus. U januaru 2002. godine potpisuje za Peruđu, da bi se naposletku vratio u Kaljari koji je tada bio u Seriji B.

 
Usledilo je penzionisanje, vratio se u Urugvaj gde se posvetio uzgoju stoke na ranču, prenosi Kurir. Međutim, u januaru 2003. godine odlučio je da se vrati najvažnijoj sporednoj stvari na svetu, te opet potpisuje za Nasional. Ali, za urugvajskog prvoligaša u toj sezoni nastupao je samo pet puta.

- Dok sam bio igrač Kaljarija namestio sam utakmicu s Kjevom. Jednim i drugima je odgovarao remi dok smo se borili za opstanak. Od čelnika svojih klubova dobili smo i nagradu za opstanak u ligi. Dogovorio sam remi sa kapitenom Kjeva, kao i sa svojim saigračima. Još smo se išli u kladionice da uložimo novac na nerešen rezultat. U 87. minutu smo poveli s 2:1 preko Dijega Lopeza. Prišao sam mu i rekao: Ispravi ovo, budi krivac za primljeni gol ili će nas razapeti. I onda smo do kraja meča primili gol - rekao je Urugvajac.

VEĆ JE SVE JASNO! Ronaldo ide, Juventus naciljao strašne zamene!

ČOVEK JE NEUNIŠTIV! Bufon oborio Maldinijev rekord



On je istakao da je namestio i jednu utakmicu dok je igrao za Peruđu, te da je tokom igranja u Seriji A vodio lični rat sa brojnim fudbalerima, a pre svega sa Đenarom Gatuzom.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija