• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.10.2019

11:59

HRVATI ISPRED SRBIJE! Evo u čemu su nas komšije nadmašile!

Fudbal

HRVATI ISPRED SRBIJE! Evo u čemu su nas komšije nadmašile!

Podeli vest

Specijalizovani portal Transfermarkt objavio je tržišnu vrednost reprezentacija i rangirao ih od prvog do tridesetog mesta

Naši "orlovi" vrede 318 miliona evra i na 15. poziciji. Zanimljivo je da su ispred nas na listi Hrvati koji odlično guraju kroz kvalifikacije za Evropsko prvenstvo naredne godine.

Tim Hrvatske je 13 miliona skuplji od tima Srbije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

These are the ranks 11-20 of the most valuable national teams! Check out the top 10 on our profile! ???

A post shared by Transfermarkt (@transfermarkt_official) on Oct 13, 2019 at 8:07am PDT

Ako krenemo od vrha, videćemo da su Englezi drugi, odmah iza Brazila (1,148) sa 1,128 milijardi evra, što su u godinama za nama ispratili plasmanom u polufinale Svetskog prvenstva u Rusiji.

LUKA JOVIĆ PROLAZI KROZ PAKAO! Španci bez milosti, opet RAZAPINJU srpskog napadača, slagao Tumbakovića...

SRBIN IZLUDEO HRVATE U VELSU! Komšije pobesnele, nije im se svidelo kako prevodi konferenciju za medije!

 


Brazilci su zaustavljeni pre toga, ali zahvaljujući "teškašu" Nejmaru (200 miliona) i još nekolicini igrača koji vrede po 100 i više, nagurali su preko milijardu mada im je jedan od najboljih igrača na Kopa Americi bio 36-godišnji Dani Alves.

Trećeplasirana Španija je vredna 924 miliona, četvrtoplasirana je Francuska, aktuelni svetski šampion sa 866 miliona, od čega bar četvrtina može da ode na Kilijana Embapea.

ŠPANCI BRUJE! POTRESI U SRBIJI, TUMBAKOVIĆ SE SVETI LUKI JOVIĆU! Otkriveno zašto fudbaler Reala NIJE POZVAN u reprezentaciju!

 

Peto mesto pripalo je Italiji sa 836 miliona, a šesto Nemačkoj sa 803...Iza Srbije se nalazi Poljska koja vredi 315 miliona evra. Slede Švajcarci, Kolumbijci, Nigerijci, Vels... 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 4 godine

Tesko mi je priznati, ali srpska fudbalska reprezentacija je za Jrvatsku treca ili cetvrt klasa. Oni jednostavno znaju voditi reprezentaciju i svaki mlsfi igrac u kratko vreme podtaje evropska klasa. Kod nas Kolarov, Matic, Ljajic itd igrati ce dok mogu hodati.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija