• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2019

20:48

(VIDEO) LOŠE VESTI ZA PARTIZAN IZ HOLANDIJE! AZ razbio Astanu i poslao crno-bele na treću poziciju!

Fudbal

(VIDEO) LOŠE VESTI ZA PARTIZAN IZ HOLANDIJE! AZ razbio Astanu i poslao crno-bele na treću poziciju!

Podeli vest

Fudbaleri AZ Alkmara pobedili su Astanu sa 6:0 u trećem kolu grupne faze Lige Evrope i tako pretekli Partizan na poziciji koja vodi u nokaut fazu drugog po jačini takmičenja na Starom kontinentu

Ekipa AZ-a došla je do lake i ubedljive pobede u Hagu (gde igraju domaće utakmice nakon što im se obrušio stadion) i tako uspeli da izbiju na drugu poziciju grupe u kojoj je i Partizan.

(VIDEO) PARTIZAN OŠTEĆEN PROTIV JUNAJTEDA? Da li je ovo bio penal za crno-bele?

Poraz crno-belih u Beogradu od Mančester junajteda poslao je Engleze na lidersku poziciju, a Holanđanima omogućio da pobegnu na bod viška ekipi Save Miloševića.

Foto: Tanjug

Golove za AZ postigli su Teun Kopmejners (dva), Miron Badu, Kalvin Stengs, Jukinari Sugavara i Osama Idrisi. Ono što je jako interesantno jeste činjenica da nijedan od četvorice stralaca nije stariji od 23 godine.

Crno-beli će sada morati da pokušaju da iznenade Junajted u Engleskoj, a meč protiv Holanđana u Hagu biće im prekretnica kada je u pitanju prolaz dalje.

Na ostalim terenima bilo je jako zanimljivo. Roma je u Rimu odigrala 1:1 sa Borusijom Mehenglabah , a najveće iznenađenje priredio je Ferencvaroš koji je u Moskvi minimalcem slavio protiv CSKA (1:0). Ostale rezultate pogledajte u nastavku.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija