• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.10.2019

09:14

HAOS U PAZARU! Delegat pogođen flašom!

Fudbal

HAOS U PAZARU! Delegat pogođen flašom!

Podeli vest

Sinđelić je iznenadio Novi Pazar i golom Jokovića u 82. minutu osvojio bodove u duelu sa favorizovanim domaćinom (1:0)

Kako prenosi Žurnal meč je obilovao tenzijama i uzbuđenjima, a u finišu je iz publike flašom pogođen delegat Predrag Milivojević!

Igrač Sinđelića se spremao da izvede aut, ali gledaoci su ga zasuli nekim predmetima, sudija je pozvao delegata da interveniše i kad je Milivojević prišao pogođen je flašom. Prekid je trajao više minuta, a kad su se strasti malo smirile, utakmica je privedena kraju.

PARTIZAN OZBILJNO OPLEO PO SUDIJI: Ni karma, ni sudbina, već španski usud!

NOVO PRIZNANJE ZA SRBINA! Jovanović sudi Svetsko prvenstvo za kadete!

 

Dugo je u prostorijama Novog Pazara pisan protokol sa utakmice, a kad se to završilo, sudija i delegat su u svlačionici čekali da dođu pripadnici obezbeđenja i da ih izvedu sa stadiona.

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija