• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2019

12:55

SINIŠA OBRADOVAO NAVIJAČE! Zvao Zlatana u Bolonju, otkrio detalje razgovora sa Ibrahimovićem!

Fudbal

SINIŠA OBRADOVAO NAVIJAČE! Zvao Zlatana u Bolonju, otkrio detalje razgovora sa Ibrahimovićem!

Podeli vest

Trener Bolonje Siniša Mihajlović obratio se medijima posle četiri meseca borbe sa leukemijom

Srpski stručnjak priznaje da opravak teče dobro, da je borba teška ali da nema nameru da odustaje, jer to nije u njegovom DNK-a.

Srbin je pričao i o Zlatanu Ibrahimoviću, priznao da je razgovorao sa njim. Ibrahimoviću ugovor sa LA Galaksijem ističe u januaru, a već je završio sezonu u Los Anđelesu pošto njegov klub nije uspeo daleko da dogura u plej-ofu.

SINIŠA PIJE ČAK 19 PILULA DNEVNO! Dobijao sam hranu KROZ VENE, izgubio sam osećaj za ukus!

MOJA ŽENA IMA VEĆA MU*A OD MENE! Siniša PLAKAO kada je GOVORIO O DECI!

 

- Razovarali smo pre meseci dana i pre 10 godina. Videćemo šta će se desiti. On je iskreno zainteresovan. Ako dođe, doći će zbog mene i prijateljstva koje nas povezuje. Ali, postoji još nekoliko solucija takođe, do 10. decembra ne verujem da će se išta desiti. Za sada sve je na "stend baju" - rekao je Mihajlović na konferenciji za medije.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija