• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2020

12:58

JOVIĆ KONAČNO DOBIO DOBRE VESTI! Zidan odlučio, napadač može da napusti Real!

Fudbal

JOVIĆ KONAČNO DOBIO DOBRE VESTI! Zidan odlučio, napadač može da napusti Real!

Podeli vest

Odluka trenera Reala Zinedina Zidana za zimski prelazni rok mogla bi pozitivno da utiče na našeg napadača Luku Jovića

Naime, španski mediji pišu da je Zidan dozvolio Marijanu Dijazu da napusti klub! Bolju vest na početku godine Luka Jović nije mogao da dobije.

(FOTO) SRPSKI FUDBALER SMUVAO JOVIĆEVU BIVŠU! Anđela se pohvalila novim dečkom, evo i ko je on!

NIKAD JAČI UDAR NA LUKU! Bivši igrač Reala grmi: Jović više ne sme da odigra ni minut!

 

Španac, poreklom iz Dominikanske Republike, nastupio je na svega dva meča od starta sezone i to tek 44 minuta što je bio jasan znak da Zidan ne računa na 26-godišnjeg napadača.

Portugalci javljaju da je Benfika spremna da mu pruži šansu, ali za to će morati da plati Realu najmanje 20 miliona evra, mada je i pozajmica sa opcijom otkupa takođe u igri.

SRBIN JE UVEK NA UDARU! Novinari blaži od navijača: Jović je požar koji se ugasi sam!

(VIDEO) JOVIĆ OSVOJIO PRVI TROFEJ SA REALOM! Madriđani srušili Atletiko posle penal lutrije u finalu Superkupa!

 

Koliko god na Pirinijema kritikuju Jovića zbog slabijih partija, čak najavljujući da bi upravo Dijaz morao da dobije veću šansu od bivšeg fudbalera Crvene zvezde, ovakav potez definitivni je jasan znak da Zinedin Zidan računa na srpskog reprezentativca.

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija