• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.04.2020

08:46

PROBLEMI ZA SRPSKOG TRENERA PRED ODLAZAK U MOSKVU! Nikolić na pragu Lokomotive, ruski menadžer ga sabotira!

Fudbal

PROBLEMI ZA SRPSKOG TRENERA PRED ODLAZAK U MOSKVU! Nikolić na pragu Lokomotive, ruski menadžer ga sabotira!

Podeli vest

Srpski trener Marko Nikolić (40) trebalo bi od naredne sezone da bude trener moskovske Lokomotive, a iako još uvek nije zvanično potvrđeno, nastali su problemi

Srpski trener Marko Nikolić (40) trebalo bi od naredne sezone da bude trener moskovske Lokomotive, a iako još uvek nije zvanično potvrđeno, nastali su problemi!
Kako pišu ruski mediji već nedeljama, Nikolić je prihvatio ponudu, a nova informacija je da će potpisati ugovor na dve sezone, te da će zaraditi tri miliona evra za to vreme, uz bonuse u visini od 500.000 evra.

Ipak, da se podigne prašina bez razloga, pobrinuo se Dmitrij Seljuk, fudbalski menadžer, kojem je očigledno u interesu da ostane sadašnji šef struke Juri Sjomin (72). Seljuk je odlučio da oplete i po klubu i po Nikoliću jer se iskusnom stručnjaku sprema prekid saradnje.

- Čudno mi je da Vasili Kiknadze (generalni direktor Lokomotive) radi iza leđa aktuelnom treneru. Ako bi mu dali samo kratkoročni ugovor, da okonča sezonu prekinutu zbog epidemije, a onda ga zamene Nikolićem, to bi predstavljalo pljuvanje u lice Sjominu - grmi Seljuk.

Lažne optužbe

Svi znaju da je Nikolić dobio otkaz u Sloveniji jer je rasista
Dmitrij Seljuk

Ruski menadžer je potom izneo neistine na račun Nikolića i nazvao ga rasistom.

- Svi znaju da je Nikolić dobio otkaz u Sloveniji zbog rasizma. Dobro ga poznajem, jer su dvojica igrača koje zastupam, Leonardo i Gogua, sarađivali s njim u Partizanu - kaže Seljuk.

Rus je očigledno smetnuo sa uma da je Leonardo upravo pod vođstvom Nikolića igrao najbolje u karijeri, dok je Gogua iz Partizana otišao zbog nediscipline. Mnogi tamnoputi igrači sa kojima je Nikolić sarađivao nikad se nisu žalili. Incident na koji Seljuk misli je okončan u miru jer je Blesing

Eleke, tada igrač Olimpije iz Ljubljane, shvatio da izraz "crni idiot" nema veze sa rasizmom, nego sa tim da ne treba da slavi izjednačujući gol u trenutku kad se juri pobeda. Eleke je i sam izjavio da Srbin nije rasista.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija