• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.05.2020

22:20

NAJBOLJA MOGUĆA VEST! Nema zaraženih među igračima, sve je spremno za početak!

Fudbal

NAJBOLJA MOGUĆA VEST! Nema zaraženih među igračima, sve je spremno za početak!

Podeli vest

Fudbaleri Radničkog iz Niša odradili su prvi trening posle skoro dva meseca i tako počeli pripreme za nastavak sezone u Superligi i Kupu Srbije

Ublažavanje mera od strane Vlade Republike Srbije vezanih za pandemiju korona virusa i dozvoljavanje treninga na otvorenom pod posebnim pravilima u Radničkom su dočekali spremni. Ekipa se okupila juče , a istog dana su svi igrači i članovi stručnog štaba testirani na koronavirus.

MUČKI NAPAD NA SRBINA! Đoković i zvanično KAŽNJEN zbog treninga u Španiji!

Na insistiranje direktora Dejana Propadala testirali su se i svi ostali zaposleni u klubu, a pošto su, na svu sreću, svi testovi negativni šef stručnog štaba Radoslav Batak odmah je zakazao trening.

Zbog posebnih mera za održavanje treninga igrači su podeljeni u nekoliko grupa, kako bi se ispoštovala procedura, a treniralo se na glavnom i pomoćnom terenu stadiona Čair . Svaka grupa bila je pod nadzorom jednog od članova stručnog štaba, a igrači su poštovali međusobni razmak od minimum dva metra.

Foto: Starsportphoto

Inače, Radnički je tokom vanrednog stanja uspeo da adaptira svoj pomoćni teren, pa on sada ispunjava sve moguće standarde za održavanje treninga prvog tima, a predviđeno je i da na njemu ubuduće omladinci igraju svoje takmičarske mečeve.

Šef stručnog štaba Radoslav Batak srećan je što su se svi u klubu zdravu vratili obavezama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija